Direct naar de content
icon search white
22 februari 2018 - Nieuws

Het is weer tijd voor de zelfevaluatie!

Het is bijna maart dus het rapportagemoment over de zelfevaluatie komt er weer aan! De halfjaarlijkse vragen van de Waarderingskamer moeten uiterlijk 26 april zijn beantwoord.

De halfjaarlijkse vragen van de Waarderingskamer

Het rapportagemoment over de zelfevaluatie komt er weer aan. De halfjaarlijkse vragen van de Waarderingskamer moeten uiterlijk 26 april 2018 zijn beantwoord. Per 1 januari 2017 is de nieuwe Waarderingsinstructie in werking getreden. Deze nieuwe Waarderingsinstructie bracht een aantal veranderingen met zich mee. Gemeenten moeten nu vooral rapporteren over de conclusies die zijn getrokken uit een uitgevoerde zelfevaluatie en welke maatregelen er zijn genomen. Het uitgangspunt blijft daarbij dat er in april en oktober aan de Waarderingskamer gerapporteerd moet worden.

 

Wat kunnen wij voor jullie doen?          

Onze ‘Module Kwaliteit CiVision Belastingen’ bevat de gevraagde rapporten en overzichten zodat je eenvoudig aan de Waarderingskamer kunt rapporteren. In april 2017 zijn er nog een vijftal overzichten aan de module toegevoegd waaronder een overzicht dat betrekking heeft op de levering aan de LV WOZ.

 

Interesse? Stuur mij een e-mail : Anique.Wieggers@PinkRoccade.nl.

Deel via: