Direct naar de content
icon search white
12 juni 2018 - Nieuws

Even voorstellen... Ruud Scheel

De afgelopen jaren ben ik op twee totaal verschillende werkomgevingen actief geweest. Een kwantitatieve sales wereld en een kwalitatieve appontwikkeling wereld. De kwantitatieve wereld en de kwalitatieve wereld kunnen niet los van elkaar bestaan dus een goede blend van deze is het ideaal.

Mijns inziens start je met kwaliteit om dit vervolgend nooit meer los te laten als je aan kwantiteit gaat denken. Zelf heb ik dit gevonden bij PinkRoccade Proces & Services waar we door kennis, kunde en een luisterend oor een kwaliteit product neerzetten om dit vervolgens met o.a. mijn ervaring in de kwantitatieve wereld verder uit gaan bouwen.

Bij kennis, kunde en een luisterend oor past perfect een rol als Consultant. Als consultant voer ik projecten uit op het gebied van zaakgericht werken, procesanalyse, klantcontactcentra, gegevensdistributie en documentopslag. Hierbij verzorg ik trainingen, inrichtingen, koppelingen en dien ik als sparringpartner voor procesverbetering, organisatieverandering en implementatie van het project bij de klant. Ik kijk er naar uit om in deze rol met jullie als klant, collega’s en concullega’s om de tafel te komen om het te hebben over de verbeteringen en nieuwe kansen.

Wie ben ik en wat houdt me verder bezig?

Ruud Scheel (29) uit Esch. Al enkele jaren woonachtig te Boxtel waar ik samen met mijn vriendin onlangs een huis heb gekocht. Naast het klussen aan dit huis vul ik mijn weekenden met het op zondagmorgen voetballen op de prachtige grasmat van de lokale trots Essche Boys. In de winter schiet ik, i.p.v. op goal, graag mijn latten onder om van de witte Alpen af te glijden. Mocht ik door het jaar heen dan nog tijd over hebben, dan pak ik ter ontspanning graag mijn gitaar erbij en poog ik Guus Meeuwis of Acda en de Munnik na de doen.

Deel via: