Direct naar de content
icon search white
21 april 2020 - Nieuws

Even voorstellen… Ralf Martens

Terug van weggeweest. Mijn naam is Ralf Martens (28) en ik ben sinds 1 april 2020 werkzaam als ervaren consultant bij PinkRoccade Proces & Services. Sommige kunnen mij nog kennen van mijn tijd bij Publiekszaken.

Ik ben opgegroeid in Zundert en woon sinds een paar jaar in ’s-Hertogenbosch met mijn vriendin in een woning vlakbij de Maas. Heerlijk om na een drukke dag op de dijk te kunnen ontspannen door een wandeling te maken of een rondje te gaan hardlopen. Verder houd ik ervan om regelmatig een (rock)concert of festival te bezoeken. Hoog op mijn lijst staat Rock Werchter waar ik inmiddels zeven keer ben geweest.


Waar ga ik me mee bezig houden?

Na een uitstap van een aantal jaar ben ik heel wat consultancy ervaringen rijker in uiteenlopende sectoren. Deze kennis en ervaring ga ik inzetten om in eerste instantie projecten binnen het zaakgericht werken uit te voeren, met thema’s als procesanalyse, procesinrichting, klantcontactsysteem en document management.


Belangrijker vind ik het nog om een stap extra te zetten: niet alleen de gevraagde processen inrichten maar breder meedenken en adviseren over verbeteringen waarmee zowel jullie als de burger het meest geholpen zijn.


Ik kijk er naar uit om kennis te maken, zodat we gezamenlijk mooie successen kunnen gaan boeken!

Deel via:

‘Een extra stap zetten, meedenken en adviseren over verbeteringen waar jouw burger nog beter mee wordt geholpen’

Ralf Martens, Team lead Services
pinkroccade_Ralf_Martens_163_AS (1).png (1)