Direct naar de content
icon search white
29 november 2017 - Nieuws

Eerste workshop e-factureren optimaliseren geslaagd!

Op donderdag 23 november organiseerden wij de eerste workshop e-factureren optimaliseren. Deze is beoordeeld met een 8! Klanten waren positief over de workshop, waarbij vooral het praktijkgedeelte hen tot nieuwe inzichten bracht. Ze stonden bewust stil bij de ambities en doelstellingen van hun gemeente en deelden ervaringen met andere gemeenten.

‘Ik heb deze workshop als zeer prettig ervaren. Het is fijn om ook van anderen te horen hoe zij bepaalde zaken aanpakken.’

Samen met onze pilotgemeenten Tholen en Borger-Odoorn zijn we in 2017 gestart met het ontwikkelen van e-factureren. Inmiddels is deze functionaliteit op basis van Simplerinvoicing werkend opgeleverd en zijn de eerste echte e-facturen ontvangen. Wij zijn dus klaar om alle gebruikers van CiVision Middelen aan te sluiten.

Het werken met e-factureren levert aanzienlijke voordelen op, omdat de binnengekomen facturen direct en automatisch worden verwerkt in het financieel systeem. Gemiddeld levert dat 4 tot 5 minuten besparing op per factuur.

Gemeenten zijn vanaf 
18 april 2019 wettelijk verplicht om e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Wij helpen onze gebruikers om actief aan de slag te gaan met e-factureren. We organiseren workshops waarbij we niet alleen uitleg geven over de nieuwe functionaliteit, maar we helpen ook bij de communicatie richting leveranciers zodat de e-factuurstroom daadwerkelijk op gang komt. Gaan jullie aan de slag met e-factureren? Meld je hier aan voor onze workshop en webinars!

Workshop PinkRoccade Financiën & Services

 

Deel via: