Direct naar de content
icon search white
8 januari 2019 - Nieuws

Een vooruitblik op 2019

Inmiddels alweer 2019. Wat brengt ons dit jaar? Sowieso een aantal nieuwe gezichten in onze unit Ruimte & Omgeving met goede voornemens. Ook wel ambitie genoemd.

En wat zijn dan die uitdagingen voor 2019?

Het dilemma van bieden van continuïteit en tegelijkertijd innoveren voor de dag van morgen
Kan dat samen? Ja, want zonder innovatie geen continuïteit. Wat genoeg is voor vandaag is niet genoeg voor morgen. Tegelijkertijd moeten we borgen dat de belastinginkomsten verzekerd blijft voor publieke doelen. Dat dilemma gaan we aan met co-creatie en customer care.

Naast iKwijtschelding en iObjecten gaan we in 2019 door met de innovatie
Innovatie die zich onder andere uit in de modules iNzicht en iBezwaar én in het teken staat van datagerichte sturing, verdere digitalisering van de werkprocessen, klantenservice en integraal gegevensbeheer. De eerste klanten hebben hier al voor ingetekend. We nodigen jou graag uit om, samen met ons, ervoor te zorgen dat onze software ook in de toekomst aan blijft sluiten bij jouw behoeften. Meld je nu aan voor de co-creaties via berry.vandenbosch@pinkroccade.nl.

Tegelijkertijd willen we de gebruikerservaringen met CiVision en de i-producten verhogen
Dit doen we door met jou als gebruiker, beheerder en manager om tafel te gaan. Niet alleen reageren op klantsignalen maar proactieve dienstverlening. Je mag rekenen op betrokken Pinkers bij jou aan tafel. Ik wens jou een gezond en gepassioneerd 2019 toe.

Deel via: