Direct naar de content
icon search white
6 februari 2019 - Nieuws

Een kijkje in de keuken bij gemeente Hardenberg in Jouw Gemeente Mijn Gemeente

Binnenkort komen er weer nieuwe afleveringen op Jouw Gemeente Mijn Gemeente. Dit keer zien we een gemeente op bezoek bij gemeente Hardenberg. Laatstgenoemde is kwartiermaker voor iFinanciën. Met iFinanciën is een sterke vereenvoudiging van bedrijfsprocessen mogelijk, zodat er efficiënter gewerkt kan worden op de gebieden budgetbewaking, verplichtingenadministratie, crediteurenadministratie en inkoop.

Gemeenten krijgen bij Jouw Gemeente Mijn Gemeente de kans om een kijkje te nemen in de digitale keuken van een andere gemeente, om zo kennis op te doen voor de eigen organisatie.

Wilco Moen, Product Manager

‘Digitalisering is iets wat veel financiële afdelingen bezig houdt. Centrale vragen hierin zijn 'Hoe kunnen we onze budgethouders zo goed mogelijk bedienen en intern zo efficiënt en verantwoord mogelijk werken?' Het delen van best practices tussen gemeenten is hierbij een belangrijk element, waar Jouw Gemeente Mijn Gemeente een mooie bijdrage aan levert.’

Hardenberg vertelt over de transitie naar iFinanciën

Waarom hebben zij de keuze gemaakt voor iFinanciën en wat is hun visie met betrekking tot doorontwikkeling van het financiële domein? Hoe doorlopen zij het ontwikkelproces en het praktijkproof maken van iFinanciën en welke interne processen gaan er nu lopen om iFinanciën organisatorisch te laten werken? Verschillende vragen waar gemeenten nieuwsgierig naar zijn en die ook terugkomen in de series en blogs op Jouw Gemeente Mijn Gemeente.

Over Jouw Gemeente Mijn Gemeente

Jouw Gemeente Mijn Gemeente is een inspiratieplatform waarbij de ervaringen van verschillende gemeenten op het gebied van digitalisering worden gedeeld. Het platform Jouw Gemeente Mijn Gemeente bestaat uit een videoreeks, waarbij IT’ers worden uitgedaagd om een dag inspiratie op te doen bij een andere gemeente. Daarnaast lees je meer in blogposts van deelnemende gemeenten, whitepapers en andere handige tools.

Deel via:

‘Mijn doel is om samen met de klant en ons team oplossingen te realiseren die de gemeente optimaal ondersteunen bij haar eigen doelen.’

Julius Haagh, Product Manager Financiën & Services
pinkroccade_Julius_Haagh_041_AS.png