Direct naar de content
icon search white
10 september 2020 - Nieuws

Een digitale start van 2021 met de zaakkoppeling!

Begin dit jaar vertelden we je over de zaakkoppeling. Deze koppeling helpt jouw gemeente de dienstverlening en bedrijfsvoering te verbeteren. Je werkt namelijk volledig digitaal samen met jouw collega’s aan 1 zaak. Ga dit jaar nog aan de slag met de zaakkoppeling!

We vertelden je eerder over de verschuiving van taakgericht werken naar zaakgericht werken. Wil je deze blog van Julian nog een keer lezen? Klik dan hier. Ben jij al met deze nieuwe manier van werken aan de slag gegaan?

Met de zaakkoppeling werk je in de gehele keten

Je werkt zo met meerderen tegelijkertijd aan hetzelfde dossier. Als consulent leg je voorzieningen vast in iSamenleving. De administratie legt deze voorziening vast in CiVision Samenlevingszaken. Deze afstemming is volledig digitaal. Alle documenten die je nodig hebt, voeg je digitaal toe aan een zaak. Maar dat is niet alles. We zetten de voordelen hieronder voor je op een rijtje.

De voordelen van de zaakkoppeling

  • Goede afstemming tussen consulent en administratief medewerker.
  • De afstemming gaat volledig digitaal.
  • Je voegt alle documenten digitaal toe aan een zaak.
  • Documenten uitprinten is verleden tijd.
  • Je voldoet altijd aan de archiefwet.

Ben jij klaar voor de zaakkoppeling?

Zorg ervoor dat jouw gemeente een digitale stap maakt in 2021! Neem via deze link direct contact op. Of neem telefonisch contact op met Max van Gelder: 06- 29524694.

Deel via: