Direct naar de content
icon search white
21 februari 2019 - Nieuws

Certificering “SAP partner of expertise” weer uitgereikt aan PinkRoccade!

Een aantal van onze applicaties zijn gebaseerd op SAP, zoals CiVision Middelen, Innen en Belastingen. Het is van belang om SAP gecertificeerd te zijn, zodat we deze applicaties ook kunnen blijven door ontwikkelen, onderhouden en supporten. SAP hanteert strenge eisen aan de certificering richting haar partners, om de kwaliteit te borgen. Ter controle worden partners periodiek hierop getoetst.

Belangrijk onderdeel van de certificeringsprocedure is een juiste koppeling van de klantsystemen via de SAP router richting onze SAP solutionmanager. Dit is een randvoorwaarde om incidenten goed en adequaat op te kunnen lossen.

Voorkomen nog altijd beter dan genezen

De Early Watch Alert (EWA) functionaliteit van de Solution Manager biedt hiervoor handige rapportages.

Rob van den Broek, Technical SAP Support Specialist

‘De EWA geeft inzicht in huidige prestaties en mogelijke bedreigingen, zoals beveiliging. Deze rapportages gebruiken we dan ook voor beheerklanten, zodat we knelpunten snel in kaart kunnen brengen en issues met het systeem worden voorkomen.’

Zekerheid bij migratie

Ook bij migratiewerkzaamheden maken wij gebruik van onze Partner of Expertise status. Middels de Solution Manager laten we het migratieplan door SAP controleren. Hierdoor komen we nooit voor verrassingen te staan. Als er onverhoopt iets misgaat, kunnen we altijd rekenen op de ondersteuning van SAP. Hiermee bieden we de meest zekere aanpak voor de migratie van SAP systemen voor onze klanten.

Deel via: