Direct naar de content
icon search white
24 juni 2019 - Nieuws

BAG 2.0 ready!

De afgelopen jaren werkten we hard aan iObjecten. Deze applicatie is inmiddels onderdeel van de R&O-suite. Met iKwijtschelding en iBezwaar bouwen we deze verder uit. Fijn om te zien dat we met iObjecten veel waardering krijgen van klanten. Zo hebben we gemeente Edam-Volendam en zeer recent Dienst Dommelvallei mogen toevoegen aan onze klantenkring. Dat is wel het mooiste compliment om te krijgen: vier nieuwe gemeenten die vanuit een uitvraag ons selecteren als ICT-partner voor de komende jaren.

En daar mogen we weer een mijlpaal aan toevoegen: BAG 2.0 is live
In een mooie samenwerking met de gemeente Heemskerk hebben we de aansluiting gerealiseerd met de LV-BAG op basis van het BAG 2.0 koppelvlak. Hiermee geven we het startsein om alle andere iObjecten-klanten over te zetten op BAG 2.0. We hebben nog een half jaar voor de boeg om dit te realiseren. Daarvoor staan we in de startblokken.

Kom aan tafel om kennis uit te wisselen
Tegelijkertijd zoeken we jou op als gebruiker van onze applicaties, in regionaal verband maar ook individueel als service. Daar zijn we vorig jaar mee gestart en bouwen we graag uit. We willen dat jij graag met onze applicatie werkt. Maak vooral gebruik van die service. Er is nog plaats genoeg aan tafel om kennis uit te wisselen. Interesse? Neem hiervoor contact op met jouw contactpersoon bij Ruimte & Omgeving.

 

Deel via: