Direct naar de content
icon search white
14 januari 2019 - Nieuws

1 Knooppunt voor alle gemeenten

Alle gemeenten zijn aangesloten op het Gemeentelijk Gegevensknooppunt (GGk). Misschien verstuur, ontvang en verwerk je nog handmatig berichten. Wist je dat dit ook automatisch kan? Hiermee bespaar je veel tijd. Het knooppunt maakt het uitwisselen van berichten over Wmo, Jeugd en WLZ veilig en makkelijk. 

Het Gemeentelijk Gegevensknooppunt (GGk) heeft een belangrijke rol in de communicatie tussen gemeenten en zorgaanbieders. Je levert dagelijks (jeugd)zorg aan burgers. Via het GGk geef je zorgaanbieders hier de opdracht voor. De zorgaanbieders koppelen via het GGk de voortgang aan je terug. Ook verwerk je declaraties en facturen van zorgaanbieders via het GGk. 

Makkelijk tijd besparen

Misschien verstuur je berichten via het GGk nog handmatig. Dit kost je enorm veel tijd. Jammer, want deze tijd kan je ook voor iets anders gebruiken. Automatiseer dit proces door CiVision Samenlevingszaken te koppelen op de webservice van het GGk. Naast de tijdsbesparing sla je bestanden automatisch op jouw netwerk op. Dan hoef je bestanden die afkomstig zijn van zorgaanbieders niet meer los te downloaden vanaf het GGk-webportaal. Dit scheelt weer een extra handeling voor jouw medewerkers. Op deze manier hoef je alleen nog maar periodiek te controleren of er bestanden ontvangen zijn. Deze bestanden verwerk je zoals je gewend bent in CiVision Samenlevingszaken. Heel gemakkelijk!

Toekomstbestendig berichtenverkeer

We zorgen voor toekomstbestendig berichtenverkeer. Hoe doen we dit? Door koppelvlakken als de iPgb 2.0 en iCAK te realiseren op basis van webservices. De voordelen voor jou zijn:

  • Het aanleverproces is overal hetzelfde, zonder handmatige stappen.
  • Bewezen technologie door de MakelaarSuite.
  • Je monitort het berichtenverkeer en foutafhandeling beter.
  • Je waarborgt de privacy van je burgers. 

Laat je informeren 

Veel gemeenten werken met de koppeling van het GGk met CiVision Samenlevingszaken. Kan je ook niet wachten om hier mee aan de slag te gaan? Neem contact op met Linda Verkooijen en zij helpt je verder.

Deel via:

‘De juiste dienstverlening voor jouw burgers is belangrijker dan ooit. Ik daag je uit samen de beste oplossing te vinden.’

Ingmar Uijl, Productmanager Sociaal domein
Ingmar Uijl - PinkRoccade Samenlevingszaken