Direct naar de content
icon search white
12 juni 2018 - Blogs

WGMGD

In mijn vorige blog ben ik ingegaan op de Landelijke Zaaktype Competitie. Op 7 juni vond de officiële kick-off plaats met een heerlijke sfeer en super goede vibe. Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat zaakgericht werken een succes wordt! In deze blog wil ik inzoomen op onze klantondersteuning.

Doelstelling

Zoals jullie weten zijn wij vanaf 1 januari een eigen business unit, PinkRoccade Proces & Services. Aan het begin van het jaar hebben we teamdoelstellingen opgesteld om onze plannen kracht bij te geven. geven. Een belangrijke doelstelling is het incidentenbeheer, waarbij is afgesproken dat we goed presenteren wanneer er niet meer dan 65 incidenten open staan. Maar wij streven ernaar om maximaal 45 openstaande incidenten te hebben.

Resultaat

Het incidentenbeheer is sinds het begin van het jaar sterk verbeterd en daar zijn we trots op! Hoe we dat weten? What gets measured gets done (WGMGD)!

Blog Jouke.png

Zoals je ziet is het aantal incidenten sterk gedaald ten opzichte van het begin van het jaar. Tegelijkertijd is er wel te zien dat het aantal incidenten de laatste weken weer oploopt. Doordat we dit constant meten hebben we hier meteen gepaste maatregelen voor getroffen. Ik weet zeker dat we komende weken weer zullen gaan dalen. Waarom? Omdat ik geloof in het principe “what gets measured gets done!”

Doelstellingen behalen

WGMGD geldt voor het zaakgericht werken. Je hebt vooraf doelstellingen, bijvoorbeeld: je wilt je dienstverlening verbeteren, de behandeltijden verkorten, je processen digitaliseren, etc. Wij gaan de samenwerking aan om jouw doelstellingen ook te realiseren! Hoe? Jouw doelstellingen leggen we vast en delen we via iCommunity. Op deze manier meten we constant de voortgang. Als het niet lukt om doelstellingen te realiseren spreken we elkaar hierop aan. Door elkaar scherp te houden en de geleverde resultaten te bespreken worden er steeds weer verbeteringen doorgevoerd. Wij geloven erin dat je het zaakgericht werken gemeentebreed kan invoeren door goed samen te werken!

Deel via:

‘Producten ontwikkelen die het verschil maken, zowel voor de medewerker van de gemeente als voor de burger.’

Jouke Schrover, Managing Director Publiekszaken
PinkRoccade_Jouke_Schrover_AS - Copy.png