Direct naar de content
icon search white
10 april 2018 - Blogs

Samen sturen op succes #LZC18

In mijn vorige blog ben ik ingegaan hoe wij je helpen bij het behalen van jouw doelstellingen vanuit het realiseren van integraties. In deze blog maak ik kenbaar dat we gaan starten met de Landelijke Zaaktype Competitie, oftewel #LZC18. Wij dagen jou uit het zaakgericht werken breder in te gaan zetten!

Leren van elkaar

Momenteel zijn er 12 gemeenten die gebruik maken van iZaaksuite. Dat aantal gaat dit jaar groeien naar 20 gemeenten. Iedere gemeente heeft daarbij zijn eigen doelstellingen en tempo, maar toch zien wij veel overeenkomsten. Via #LZC18 bieden wij de kans om dit met elkaar te delen en vragen te beantwoorden zoals:

  • Hoe laat je je selfservice percentage groeien naar 50%?
  • Wat zijn de drijfveren van jouw team? En hoe behoudt je dit?
  • Waar willen we over 5 jaar staan? En hoe gaan we dat bereiken?
  • Hoe breng je de behandeltijd van de subsidie terug van 8 naar 6 weken?

De Landelijke Zaaktype Competie

Onze missie voor deze competitie is dat jullie de stap gaan zetten van het zaaksysteem naar het zaakgericht werken organisatie breed. Vanuit de ‘techniek’ ondersteunen wij al door middel van de doorontwikkeling van iZaaksuite en vanuit de Helpdesk met het beantwoorden van vragen over en het oplossen van fouten en wensen voor iZaaksuite. Maar de organisatie is net zo belangrijk om succesvol zaakgericht werken in te richten. Tijdens de #LZC18 worden er workshops georganiseerd met de volgende thema’s: Processen, Organisatie, Architectuur en Toekomst.

Elkaar stimuleren

Via iCommunity krijgt iedere gemeente, met iZaaksuite of CZA, een persoonlijke pagina om te monitoren welke stappen op het gebied van zaakgericht werken worden gezet in 2018. Deze pagina is ook in te zien door andere gemeenten zodat iedereen elkaar kan stimuleren. Dit allemaal om jullie de tools te geven om te groeien van een zaaksysteem naar zaakgericht werken.

De uitnodiging ontvang jij binnenkort in je mailbox! Meer weten? Kijk hier of neem contact op.

Deel via:

‘Producten ontwikkelen die het verschil maken, zowel voor de medewerker van de gemeente als voor de burger.’

Jouke Schrover, Managing Director Publiekszaken
PinkRoccade_Jouke_Schrover_AS - Copy.png