Direct naar de content
icon search white
21 april 2020 - Blogs

Veranderen… Geen probleem!

Waar veranderingen vaak veel tijd kostten, zagen we de afgelopen weken dat we in unieke situaties tot heel veel in staat zijn. Ik ben dan ook ontzettend trots op mijn team dat ze de afgelopen maand hun huis hebben omgedoopt tot thuiswerkplek zodat we jullie blijven ondersteunen bij de dienstverlening. De snelheid waarmee dit is gelukt vind ik bewonderenswaardig!

Wie had dat gedacht

Op 15 februari ben ik voor de 3de keer vader van een zoon, Sam. Sam is in het ziekenhuis geboren toen het Corona virus nog heel ver weg leek. Ondertussen is er een hoop veranderd. Om de kwetsbare in de samenleving te beschermen passen we social distancing toe. Communiceren we via online tools en is boodschappen doen het uitje van de week.

Benieuwd naar de toekomst

Ik ben benieuwd welke veranderingen blijvend zijn en wat de impact is voor jullie organisatie en dienstverlening. Komt er een 1,5 meter economie? En betekent dit dat we sneller gaan digitaliseren? Of grijpen we terug op onze oude gewoonten? Over oude gewoonten gesproken… Ik kijk stiekem toch weer uit naar het moment dat wij elkaar weer kunnen opzoeken. En dat we elkaar weer een hand kunnen geven na een goed gesprek.

Hou je haaks!

Deel via:

‘Producten ontwikkelen die het verschil maken, zowel voor de medewerker van de gemeente als voor de burger.’

Jouke Schrover, Managing Director Publiekszaken
PinkRoccade_Jouke_Schrover_AS - Copy.png