Direct naar de content
icon search white
4 juni 2021 - Blogs

Terugblik eerste regio-overleg West Financiën & Services

Het eerste regio-overleg West vond plaats op dinsdag 25 mei 2021. Met dit overleg wordt de samenwerking en kennisdeling tussen de gemeenten uit deze regio en PinkRoccade bevordert. Samen praten we over het beheer, het gebruik en de verdere ontwikkeling van onze oplossingen iFinanciën, CiVision Middelen en CiVision Innen.

Screenshot Teams Regio-overleg West Financiën & Services

Nuttig als uitbreiding van je netwerk waar je altijd met vragen terecht kan

We zijn het overleg gestart met het uitspreken van verwachtingen en voorkeuren. De deelnemers geven aan dat zij vooral graag van elkaar leren. Hoe heeft een andere gemeente zaken ingericht? Waar moet je op letten? Lopen zij tegen dezelfde dingen aan in de dagdagelijkse werkzaamheden? Waar worstelen zij mee? Wat leeft er?

Ook nuttig om vragen te stellen aan PinkRoccade

Hoe zit het de ontwikkelingen binnen de verschillende productlijnen? Wat is er al gedaan? En wat gaat er in de nabije toekomst komen? Wat betekent dit voor ons als gemeente? Ook daar wordt aandacht aan geschonken.

In dit eerste overleg heeft Elias Tsouvelekidis, Functioneel Product Owner, onder andere uitgelegd wat SAP Fiori is. Hiernaast zijn de apps Workflow Memorialen, Goedkeuren Inkoopfacturen, iRapportage, Cash Management, iDebiteuren Workflow Verkoopfacturen, Betaalgemak en iSubsidie besproken. Voor meer informatie vind je hier diverse korte on demand demo’s. Regelmatig zijn er ook live webinars. Die organiseren we ook op aanvraag. Elias voelt zich zeer aanbevolen voor meer informatie. Je bereikt hem via elias.tsouvelekidis@pinkroccade.nl of +31 6 2875 9488.

Het concept van het overleg is het geven van bottom-up input

Wat we bespreken in het regio-overleg is de basis voor wat we bespreken in het Gebruikersplatform. En daarmee voor productontwikkeling. Samen met het Gebruikersplatform maken wij een roadmap voor het komende jaar. Wat zie jij graag op dat ontwikkelplan staan? Wat heeft voor jouw gemeente toegevoegde waarde waar wij ons op focussen?

Het regio-overleg is bedoeld om de behoeften van gemeenten uit de regio’s naar boven te krijgen. Monique Bovens van de gemeente Stein heeft als voorzitter van het Gebruikersplatform het jaarplan gedeeld en doorgesproken. Het Gebruikersplatform neemt voor alle gemeenten met een brede blik beslissingen. Om deze reden is het belangrijk dat er goed contact is in de diverse regio’s. Er is benadrukt dat het ook daarom belangrijk is dat de deelnemers van het regio-overleg West een goede mix vormen. Van iFinanciën, maar zeker ook CiVision Middelen en CiVision Middelen gebruikers.

Wij zoeken nog meer meedenkende gemeenten

In de loop van de tijd gaat het regio-overleg West verder vorm krijgen. Ter illustratie: regio Noord draait al 10 jaar. Daar zijn heel veel deelnemers. Regio West heeft nu nog wat minder deelnemers. Belangrijk om te weten is dat je het regio-overleg naar jouw eigen behoeften kan indelen. Wil je dat wij iets (terugkerend) op de agenda zetten? Geef dit dan vooral aan. Schroom niet en probeer deel te nemen. Zodat je ook jouw stem kan inbrengen.

Neem jij ook deel aan het volgende regio-overleg West?

Maak je interesse kenbaar via steffie.hooijmans@pinkroccade.nl

Deel via: