Direct naar de content
icon search white
11 oktober 2018 - Blogs

Blog Ward: nieuwe zoekfunctie iZaaksuite

In mijn vorige blog schreef ik over iCommunity. In deze blog wil ik het graag hebben over de nieuwe functionaliteit uitgeleverd in de 9.0 release. In deze release zit een nieuwe zoekfunctie, die de manier van zoeken een stuk heeft vereenvoudigd.

Zoekbalk

Binnen iZaaksuite is de zoekbalk nieuw toegevoegd. Zo kun je in één veld zoeken door alle zaken. Deze functionaliteit is bedoeld om snel en eenvoudig de juiste zaak te vinden zonder het gebruik van filters. Eindgebruikers hebben vaak steekwoorden in hun hoofd waarbij ze niet zeker weten waar die informatie vastligt in de zaak; Staat het in een kenmerk? Of staat het in de zaakomschrijving? Door het zoekwoord in te geven zal het systeem komen met suggesties. Zo ondersteunen we de eindgebruiker in het snel en makkelijk vinden van de juiste zaak, zonder te weten via welke ingang zij moeten zoeken.


screenshot_alle_tabbladen.png

Doorontwikkeling

De eerste versie van de nieuwe zoekfunctionaliteit is uitgeleverd in de 9.0. Maar we gaan het zoeken verder door ontwikkelen. Graag hoor ik vanuit jullie de eerste feedback op de nieuwe zoekfunctionaliteit. Ik hoor ook graag hoe jullie deze functionaliteit verder verbeterd/doorontwikkeld zien. Jullie weten mij te vinden via iCommunity of uiteraard per mail of telefoon!

Wil jij ook als kwartiermaker iZaaksuite verder mee ontwikkelen? Neem dan contact op.

Deze blog is gepubliceerd in de digitale nieuwsbrief van PinkRoccade Proces & Services. De rest van de nieuwsbrief lees je hier.

Deel via:

‘Samen met onze klanten de toekomst van iBurgerzaken inkleuren.’

Ward de Laat, Product Manager iBurgerzaken
PR_Ward_de_Laat_6105_AS.png