Direct naar de content
icon search white
10 april 2018 - Blogs

Blog Ward: iCommunity iZaaksuite

In mijn vorige blog schreef ik over Werkvoorraad en overzicht. In dit blog wil ik het graag hebben over het online platform, iCommunity, waar we onze gebruikers informeren. Dit platform wordt ook gebruikt om input te krijgen van onze eindgebruikers.

Informeren

Op de homepage van iCommunity krijg je direct te zien wat de laatste activiteit is geweest op de space. Je kan zien op welke pagina’s voor het laatst reacties zijn geplaatst maar ook welke wijzigingen er recentelijk zijn geweest op pagina’s. Daarnaast is er een grootte zoekbalk aanwezig met de vraag “Waar bent u naar op zoek?”. Hier begin je met je vraag om te kijken of er al iets over is te vinden op iCommunity.

Daarnaast willen wij je meenemen in de ontwikkeling van iZaaksuite door toekomstige ontwikkelingen en aankomende releases te plaatsen op iCommunity. Elke twee weken plaatsen wij een update over welke functionaliteit opgeleverd is doormiddel van een video. In deze video zie je de ontwikkelde functionaliteit terug en kan je feedback geven. Deze feedback verwerken wij direct in de release zodat de release aansluit op jouw verwachtingen.

Input verkrijgen

Naast het geven van informatie gebruiken we iCommunity ook om informatie te verkrijgen bij onze eindgebruikers. Zo hebben we voor aankomende release (8.4) de mogelijkheid gegeven om te stemmen op kleine wensen voor in release 8.4. Hieruit hebben we een tiental wensen geselecteerd. Elke gebruiker mocht via iCommunity 3 stemmen uitbrengen en de 3 wensen met de meeste stemmen hebben we opgenomen in de planning voor release 8.4.

De Landelijke Zaaktype Competitie

Voor de #LZC18 krijgt iedere gemeente een persoonlijke pagina om te monitoren welke stappen op het gebied van zaakgericht werken zijn en worden gezet in 2018. Deze pagina is ook in te zien door andere gemeenten zodat ideeën en kennis worden gedeeld. Dit allemaal om jullie de tools te geven om te groeien van een zaaksysteem naar zaakgericht werken.

Heb je nog geen account op de iCommunity en wil je wel graag toegang tot dit platform neem dan contact op met het dKOC. Want samen met jullie wil ik de iCommunity nog levendiger maken!

Deel via:

‘Samen met onze klanten de toekomst van iBurgerzaken inkleuren.’

Ward de Laat, Product Manager iBurgerzaken
PR_Ward_de_Laat_6105_AS.png