Direct naar de content
icon search white
23 november 2020 - Blogs

Mooie resultaten in 'huiselijke' kring

Alles is anders. Zelfs de Sint wordt al niet meer massaal onthaald. Kinderen zitten op de bank om met dezelfde opwinding als altijd uit te kijken naar de intocht. Ondanks alles gaat alles ook gewoon door. Dat geldt ook voor PinkRoccade. We hebben haast met eenzelfde opwinding mooie mijlpalen bereikt.

De applicaties iKwijtschelding, iBezwaar en iObjecten zijn operationeel op Azure

Ons platform Ruimte & Omgeving Suite, waar deze applicaties op draaien, is overgebracht naar de cloud-omgeving Azure. Dit is nu op basis van de Kubernetes-technolgie. De gemeente Tholen heeft de primeur en in korte tijd zijn ook andere gemeenten gemigreerd naar Azure. Mooi te zien dat dit geruisloos is verlopen. Zonder zorgen het benutten van de voordelen van een hypermoderne cloudomgeving.

iBezwaar is ook aan haar intocht begonnen

De afgelopen dagen is het product zeer uitgebreid getest. Niet alleen bij onze co-creatieklanten, maar ook bij adviseurs in de belastingmarkt. Zij waren erg onder de indruk van het gebruiksgemak en moderne user interface. En natuurlijk draait iBezwaar op Azure volgens de serviceconventies van de Pink Private Cloud. Een mooi cadeau om uit te pakken.

Gemeenten Velsen en Aalten maken de overstap naar iObjecten

iObjecten is dé basis voor verdere groei naar de Samenhangende Objectenregistratie, de SOR. Wij gaan er alles aan doen om beide gemeenten plezier te laten beleven in het gebruik van iObjecten. Deze maand is ook een co-creatie groep gestart om samen met ons de SOR te ontwikkelen. Lees verderop in de nieuwsbrief waarom gemeente Koggenland onderdeel uitmaakt van de co-creatie.

Wij maken de kadastrale data ook onderdeel van de SOR

Voor 2022 leveren wij de nieuwe iBRK applicatie op. Ons platform is zelfs al geschikt voor API’s. De API 1.0 versies kennen nu alleen nog een informatieve bevraging. Maar we volgen deze ontwikkelingen op de voet. In deze nieuwsbrief geven we je al een eerste update.

Rest mij nog om iedereen een fijne Sinterklaas te wensen en een intieme Kerst. Gezellig in huiselijke kring met je naasten.

 

Deel via: