Direct naar de content
icon search white
31 augustus 2020 - Blogs

Laat jouw stem horen in het Gebruikersplatform voor CiVision Innen, Middelen en iFinanciën

Binnen PinkRoccade Financiën & Services (F&S) kennen we al geruime tijd het zogeheten Gebruikersplatform. In dit platform zijn diverse gebruikers van CiVision Innen, CiVision Middelen én iFinanciën vertegenwoordigd. 3 tot 4 keer per jaar komen de leden bijeen om mee te denken en praten over het beheer, het gebruik en de verdere ontwikkeling van deze softwarepakketten.

Met het Gebruikersplatform worden de leden betrokken bij het optimalisatieproces

In de regel gebeurt dat bij PinkRoccade op kantoor in ’s-Hertogenbosch. Noodgedwongen heeft het de laatste keer in mei 2020 via Teams online plaatsgevonden. De huidige voorzitter van het Gebruikersplatform is Monique Bovens van Gemeente Stein. Het eerstvolgende Gebruikersplatform staat gepland op donderdag 8 oktober.

Gebruik het platform om ook jouw wensen voor te leggen

Onderwerpen kunnen variëren van ‘een extra kolom in overzicht X’ tot het bedenken van een compleet nieuwe functionaliteit. Gebruikers kunnen hun wensen doorgeven via het Kenniscentrum. In de eerstvolgende platformbespreking worden deze wensen aan het platform voorgelegd. De leden bepalen dan middels het geven van punten welke items prioriteit krijgen en welke niet. Op basis van wensen, prioriteiten, budget en tijd wordt een opdracht samengesteld voor het opleveren van een aanpassing of vernieuwing. Platformleden kunnen ook worden benaderd om te testen.

Je kan jouw stem ook laten horen in de Innovatieworkshops

Tijdens deze workshops krijgen onze klanten een korte uiteenzetting van een bepaald onderwerp, waarbij zij vervolgens meedenken in hoe de innovatie er uit zou moeten zien. Dit is de ultieme manier voor gebruikers om direct invloed uit te oefenen op nieuwe functionaliteit van de drie bovengenoemde pakketten. Voor de verdere uitwerking van dergelijke initiatieven volgen een aantal korte bijeenkomsten in kleinere groepjes van zo’n 5-6 leden. Op dit moment werken we aan het thema Debiteurenfunctionaliteit. In het najaar zullen we een volgend thema opstarten.

Meld je direct aan

Het Gebruikersplatform telt nu zo’n 10-15 leden, maar er is nog zeker ruimte voor meer gebruikers om mee te doen. Ben jij geïnteresseerd om mee te denken en te praten over het beheer, gebruik en de ontwikkeling van CiVision Innen, Middelen en iFinanciën? Meld je dan aan via Monique Bovens (monique.bovens@gemeentestein.nl) of Elias Tsouvelekidis (elias.tsouvelekidis@pinkroccade.nl). Ook voor meer informatie kan je bij hen terecht.

Deel via: