Direct naar de content
icon search white
22 januari 2020 - Blogs

Klanten ondersteunen met sterke software!

Dat is de uitdaging die ik zie: met mijn mooie team software te ontwikkelen zodat onze klanten zich kunnen richten op hun core business! In deze blog vertel ik graag wat meer over mijzelf en mijn nieuwe rol. 

De start bij PinkRoccade Local Government
In juli 2018 ben ik gestart bij de unit Financiën en Services. Met de kennis en ervaring die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan in de software branche, ben ik de uitdaging bij PinkRoccade met veel plezier aangegaan.

Het afgelopen anderhalf jaar heb ik met verschillende teams samengewerkt en heb ik PinkRoccade Financiën & Services en onze klanten goed leren kennen. Sinds 1 januari 2020 heb ik van Arjen de Wit de rol van Managing Director overgenomen. Wederom een mooie uitdaging waarin we verder gaan bouwen met onze klanten aan onze nieuwe propositie iFinanciën.

Wat over mijzelf & loopbaan
In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig en ga ik graag de natuur in. Reizen maakt mij een rijker mens. Samen met mijn man Rolf heb ik twee dochters, Djèsmin en Livvy van 10 en 6 jaar oud. Vanuit de Hoge Hotelschool ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de uitzendbranche en daarna in de detachering. Daarin ben ik werkzaam geweest in rollen als Account manager, Sales manager, Delivery manager en vervolgens was mijn kennismaking met IT eerst vanuit het detachering perspectief. Langzaam kreeg ik een indruk wat deze wereld inhield. Vanuit daar ben ik in 2010 bij een grote software leverancier gestart.

Mijn nieuwe rol

‘De klant heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het werk dat ik doe, ik neem mezelf vaak als referent. Hoe zou ik het vinden...?’

Dit is ook wat ik mee neem in mijn nieuwe rol als Managing Director. Samen met klanten nieuwe initiatieven ontplooien en als partners werken aan de doelstellingen en uitdagingen van de lokale overheid.

Zie ik je op de klantendag 14 mei?
Ik zou het leuk vinden om je persoonlijk de hand te schudden. Op 14 mei 2020 tijdens onze klantendag is daar ruim de tijd voor. Graag tot dan!

Deel via: