Direct naar de content
icon search white
3 mei 2022 - Blogs

Je krijgt informatie over CiVision Samenlevingszaken die past bij hoe jij het liefste leert


Om te weten wat je nodig hebt leren we je graag wat beter kennen.

We zijn graag partner van betekenis 
Bij PinkRoccade zijn we altijd in ontwikkeling. Op dit moment zijn we druk bezig met het bedenken van nieuwe innovaties. Je merkt er nu nog niks van, maar jouw input is van belang om aankomende innovaties betekenis te geven. 

Jij weet veel 
Jij als dagelijkse applicatiegebruiker weet het meest over de handigheidjes en wat je fijn vindt. Wat helpt jou bij het werken met de applicatie. Wij zoeken naar deze handigheidjes voor toekomstige ideeën. Jij hebt immers belang bij een fijn werkende applicatie. Door jouw input kunnen wij dit meenemen.

Vertel ons hoe je het liefste leert
Natuurlijk sta jij ook niet stil. Misschien heb je een andere behoefte aan informatie dan wij denken. Of wellicht brengen de huidige mogelijkheden je op andere ideeën. Lees jij liever een beschrijving of bekijk je liever een video waarin we onze applicatie uitleggen? Of past een combinatie van deze 2 je beter?

Beantwoord de vragen in 5 minuten
Hier komen we graag achter. Daarom willen we je vragen om een enquête in te vullen. Op deze manier leren we jou als gebruiker beter kennen. Ook leren we meer over hoe jij onze applicaties gebruikt en hoe jij het liefste leert over onze software. Het invullen duurt slechts 5 minuten.

We nodigen je later uit voor de brainstormgroep
Begin juni verdiepen we ons in kleine groepjes verder. Je kunt je antwoorden dan verder toelichten. Die groepen helpen ons om vanaf de start van de vernieuwde applicatie goede informatie met je te delen. En dat ook nog in een vorm die voor jou werkt. Een uitnodiging volgt later.

Deel via:

‘Software moet de mens centraal stellen’

Robin Hutten, Businessanalist CiVision Samenlevingszaken
Robin Hutten - PinkRoccade Samenlevingszaken