Direct naar de content
icon search white
3 januari 2022 - Blogs

Heerlijk om weer terug te zijn

Jouke Schrover begon 12 jaar geleden bij PinkRoccade Local Government als Product Owner iBurgerzaken. Sinds 2018 is hij als Managing Director verantwoordelijk voor de businessunit Proces & Services. Dit jaar voegt hij iets moois toe aan zijn takenpakket rondom de Grote Gemeenten van Publiekszaken. Lees er meer over in zijn blog. 

Een stukje achtergrond

Zes jaar geleden maakte ik de overstap van burgerzaken naar het zaakgericht werken en archivering. Toen, zes jaar geleden, waren we net live gegaan met de burgerlijke stand apps van iBurgerzaken bij de gemeente Waalwijk en Lochem. En nu 6 jaar later kan ik beamen dat de tijd niet heeft stilgestaan. Intussen staat er het volgende:

  • 170 gemeenten maken succesvol gebruik van iBurgerzaken
  • Meer dan 4.000 ambtenaren werken dagelijks met iBurgerzaken
  • 31 e-diensten voor 79 burgerzaken processen
  • Co-creaties met ruim 60 kwartiermakers
  • OPENburgerzaken geeft invulling aan innovaties met open data en open verbindingen

Wie ben ik?

Voor degene die mij nog niet kennen. Mijn naam is Jouke Schrover en ben 37 jaar. Twaalf jaar geleden begon ik bij PinkRoccade Local Government. Mijn eerste kennismaking met Publiekszaken was in 2012 als Product Owner voor iBurgerzaken. Eind 2015 heb ik de overstap gemaakt naar het zaakgericht werken en archivering als Productmanager, waarna ik in 2018 als Managing Director de verantwoordelijkheid kreeg over de businessunit Proces & Services. 

Innoveren binnen burgerzaken

Naast mijn werkzaamheden als Managing Director bij PinkRoccade Proces & Services krijg ik vanaf 2022 de verantwoordelijkheid over de “Grote Gemeenten" klanten van Publiekszaken. Mijn doel is om samen met grote gemeenten te innoveren op het burgerzaken domein, zodat de dienstverlening voor de burger én ambtenaar eenvoudiger, beter en sneller wordt. 

Neem gerust contact met mij op

Dit jaar houd ik jullie op de hoogte van mijn plannen en behaalde resultaten. Interesse in mijn ideeën? Ik kom graag met je in contact via Jouke.Schrover@PinkRoccade.nl of 06 1332 9617.

Deel via:

‘Producten ontwikkelen die het verschil maken, zowel voor de medewerker van de gemeente als voor de burger.’

Jouke Schrover, Managing Director Publiekszaken
PinkRoccade_Jouke_Schrover_AS - Copy.png