Direct naar de content
icon search white
10 september 2019 - Blogs

Frisse start met nieuwe doelen

De vakantieperiode is weer voorbij. De periode waarin iedereen stoom kan afblazen, wat nodig is!
Afgelopen half jaar zijn we weer druk geweest.Zo zijn we druk aan de slag gegaan met de implementatie van 4 nieuwe klanten. Ons development team is verstevigd. Onze visie voor de komende jaren door heel Nederland laten horen. En ons kenniscentrum is met nieuwe energie aan de slag gegaan met incidenten en hulpvragen.

Doelen bekijken en verscherpen voor jouw gemeente

Die vakantieperiode verdienden we zeker om even te genieten en dit allemaal te laten bezinken. Doen we in deze tijd niks? Natuurlijk wel! Voor ons is dit een ideaal moment om onze doelen nog eens goed te bekijken en te verscherpen. Zodat wij klaar zijn voor het tweede gedeelte van het jaar. Zo gaan we de plannen en doelen van onze klanten via het 'van zaaksysteem naar zaakgericht werken'-bord opstellen. Hiervoor lees je meer in de blog van Jaap. We gaan onze trainingen onder de loep nemen. En we gaan kijken hoe we onze klanten nog centraler zetten in onze dienstverlening.

1 doel blijft overeind, wij zorgen ervoor dat jullie niet alleen een zaaksysteem van ons krijgen. Maar een oplossing waar de gehele organisatie zaakgericht mee werkt!

Deel via:

‘Producten ontwikkelen die het verschil maken, zowel voor de medewerker van de gemeente als voor de burger.’

Jouke Schrover, Managing Director Publiekszaken
PinkRoccade_Jouke_Schrover_AS - Copy.png