Direct naar de content
icon search white
11 december 2020 - Blogs

Een terugblik op 2020: een bewogen en innovatief jaar

2020 is voor ons allemaal om bekende redenen een jaar geweest dat we niet snel zullen vergeten. Gelukkig zijn er ook mooie en positieve dingen gebeurd. Ook binnen onze business unit Financiën en Services is dat het geval en daar blikken we graag met je op terug. Voordat we dit doen, willen we je hartelijk bedanken voor je vertrouwen en de samenwerking afgelopen jaar. We kijken ernaar uit om ook het komende jaar de samenwerking op verschillende manieren op te blijven zoeken en te vergroten.

Het eerste waar we graag op terugkijken zijn gemeenten die het afgelopen jaar de stap hebben gezet naar iFinanciën

Zo zijn we er zonder meer trots op dat gemeente Epe en gemeente Waddinxveen in de afgelopen weken live zijn gegaan met iFinanciën.

Gemeente Dalfsen, gemeente Huizen en gemeente Someren bevinden zich op dit moment middenin het project om ook bij hen iFinanciën te implementeren.

In totaal hebben we inmiddels 10 klanten gemigreerd naar iFinanciën en SAP S4/HANA. Er klinken veel positieve geluiden over uit de markt en we merken dat steeds meer gemeenten voor ons kiezen.

We hebben in 2020 weer verschillende nieuwe modules en apps ontwikkeld

We ontwikkelden in 2020 de modules Begroting 3.0 en Cash Management. Daarnaast ontwikkelden we apps voor iMemoriaal en het Goedkeuren van Inkoopfacturen. Klik op de linkjes onder de namen om de factsheets van betreffende modules te bekijken voor meer informatie.

Door middel van co-creatie sessies hebben we in 2020 ook weer allerlei nieuwe innovatieve ideeën gevormd

In werkgroepen hebben we in 2020 zowel de iFinanciën app ‘Workflow iDebiteuren’ als de app ‘iRapportage’ uitgewerkt van idee tot ontwerp. Ook hebben we met verschillende gemeenten een testpanel gevormd om onze nieuwe apps te testen en te finetunen. De nadruk ligt daarbij op gebruiksvriendelijkheid.

Wij vinden het erg mooi om te zien dat gebruikers direct vanaf de start betrokken zijn bij de ontwikkeling van een eventuele nieuwe oplossing. Hierdoor krijgen we al in een vroeg stadium feedback en zijn we in staat om continu bij te sturen. Zo borgen we samen met jullie dat we oplossingen leveren die maximale toegevoegde waarde bieden. Bedankt voor jullie inspanningen hierbij.

Nieuwe versterkingen binnen de unit

Bovenstaande zou natuurlijk niet mogelijk zijn geweest zonder alle collega’s van PinkRoccade Financiën & Services. We grijpen deze terugblik ook graag aan om hen hartelijk te bedanken voor hun inzet en flexibiliteit. Ook hebben we in 2020 onze unit weer mogen versterken met verschillende nieuwe collegae. Een aantal van hen heeft zich eerder al aan je voorgesteld met een blog. Lees deze blogs hieronder nog eens na. Uiteraard komen zij allen vanuit zijn of haar expertise graag met je in contact.

Wij wensen iedereen sfeervolle feestdagen en een gelukkig, succesvol en bovenal gezond 2021

Nogmaals hartelijk bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking afgelopen jaar. We kijken ernaar uit om ook het komende jaar de samenwerking op verschillende manieren op te blijven zoeken en te vergroten.

Deel via: