Direct naar de content
icon search white
20 oktober 2020 - Blogs

Digitalisering

Dat digitalisering de toekomst is, is al een langere tijd bekend. 2020 heeft nog meer duidelijk gemaakt dat er op dit vlak nog veel winst te behalen valt voor thuiswerkend Nederland. Thuiswerken door Corona is in een stroomversnelling geaccepteerd, geïmplementeerd en nu de norm. Met het thuiswerken is op vele plekken goed zichtbaar geworden welke processen nog niet digitaal zijn en dit is nu de volgende stap. Wij vanuit Proces & Services zijn hier al jaren mee bezig om alle processen die er lopen bij de gemeentes digitaal te maken, zodat ze opvolgbaar, meetbaar en aanpasbaar zijn.

Is het niet digitaal dan kun je nu dus niet werken want processen gaan over verschillende afdelingen en verantwoordelijken. Je kunt nu niet van de ene kamer naar de andere kamer lopen om dossiers of een akkoord op te halen. Om over deze volgende stap verder na te denken en hier van gedachten te wisselen plannen we uiteraard graag tijd voor vrij in onze agenda’s.

Nieuwe modules voor optimalisatie digitalisering

Om de digitalisering een stap verder te brengen, het gebruik te optimaliseren en veiligheid te waarborgen werkten we de afgelopen maanden hard aan enkele nieuwe modules:

  • iNzicht Zaak is ontwikkeld om de processen die je digitaal hebt ook te analyseren, meten is weten.
  • Met Single Sign On borgen we een stuk veiligheid en snelheid.
  • Met de Berichtenbox koppeling kun je de digitale communicatie van de burger ook digitaal terugkoppelen.
  • Met iService gaan wij jullie processen op een structurele manier optimaliseren. Door op gezette tijden over bepaalde onderwerpen uitleg te krijgen, verbeterslagen te maken en kennisoverdracht te doen, blijven je medewerkers altijd up to date.

Het digitaal werken moet toch gewoon op orde zijn? Laten we het over de huidige status van de digitalisering van jouw hebben. Ik kom graag (digitaal) bij jullie aan de keukentafel zitten om er over te sparren.

Deel via: