Direct naar de content
icon search white
21 juli 2016 - Blogs

De eerste helft van 2016 zit erop!

De eerste helft van 2016 zit erop. Tijd voor bezinning en natuurlijk het vieren van de zomer! De zomerperiode is het moment om te zien waar je staat ten opzichte van de doelstellingen voor dit jaar. Maar zeker ook om concreet te plannen hoe je de tweede helft van het jaar ziet.

Dit moment van bezinning kan een gevoel van rust en volledige overview met zich mee brengen, echter moest ik zelf wel erg lachen om dit onderstaand en helaas erg herkenbare beeld. Voor jou ook herkenbaar?

Voorafgaand aan de start van de vakantie hier in het zuiden wil ik je graag nog informeren over het volgende:

In een mijn blog van 19 april heb ik een aankondiging gedaan van ons nieuwe platform Jouw Gemeente Mijn Gemeente. Op dit platform is nu een mini-serie te zien met betrekking tot het dossier over cloud. Ik kan bij deze aankondigen dat de volgende mini-serie gaat over het debiteurenproces. Ook bij deze serie zie je een tweetal gemeenten die met elkaar in gesprek gaan en je laten meegenieten van dit kijkje in elkaars keuken op het gebied van het debiteurenproces. Hierin laat men zien hoe je een verbeterde grip kunt krijgen op de debiteurenbewaking door één centraal en eenduidig proces te volgen. Binnenkort volgt meer informatie!

Ik ben trots op mijn enthousiaste team dat dit eerste deel van 2016 snoeihard gewerkt heeft. Zoals velen van jullie weten starten we nu met een vernieuwd productmanagementteam. Leo Brussaard heeft sinds enkele maanden de rol van Product Owner op zich genomen. Leo is een vertrouwd en bekend gezicht die voorheen als senior consultant velen van jullie heeft mogen ontmoeten en onze bestaande software door en door kent. Naast Leo zal een nieuw gezicht zich vanaf 1 september aanstaande voorstellen. Onze verwachting voor dit nieuwe productmanagementteam is dat zij samen met jou focus blijven hebben om je tijdig te informeren over wijzigingen, actief te blijven zoeken naar manieren om onze dienstverlening te blijven verbeteren en ons productportfolio aan te blijven vullen met innovatieve en effectieve oplossingen.

Het rest mij jou een heerlijke zomerperiode te wensen met uitzicht op een succesvol tweede deel van 2016!

Deel via: