Direct naar de content
icon search white
14 februari 2022 - Onze verhalen

Robin: "Software moet de mens centraal stellen"

Robin Hutten heeft een rugzak vol kennis uit het sociaal domein. Die zet hij in als productowner CiVision Samenlevingszaken.

In de natuur geocaches vinden met mijn dochters is te gek
Al sinds mijn tienerjaren woon ik in Veenendaal. Hier leerde ik ook mijn echtgenote kennen. Inmiddels zijn wij de ouders van twee dochters. Onze hond is als laatste bij ons gezin gekomen. Ik vind het vooral leuk om dingen samen te doen, maar wel met een doel. Dus wandelen in de natuur, omdat de hond nog uit moet. Of er op uit trekken met de meiden omdat we nog geocaches moeten vinden. Ik ben graag buiten. Als ik binnen ben heb ik eigenlijk altijd wel muziek op staan.

Door mijn kennis over het sociaal domein sla ik de brug tussen de software en de klant
Jaren werkte ik als uitvoerder in het sociaal domein. Ik sprak dagelijks inwoners met vragen over hun werk en inkomen. Ik snap daardoor goed de noodzaak van ondersteunende software. De afgelopen jaren als opleider hield ik aansluiting met het werkveld. De ontwikkelingen die op gemeenten afkomen hielden en houden me bezig. Deze combinatie van uitvoeren en opleiden komt goed van pas bij mijn werkzaamheden. De processen die spelen in het sociaal domein zijn voor mij bekend terrein. Ik voel mij goed op mijn plek bij PinkRoccade Samenlevingszaken.

Een ICT-leverancier heeft verantwoordelijkheden
Deze tijden vragen om een eigen aanpak. De menselijke maat moet terugkomen. De mogelijkheden en risico’s van nieuwe technieken en algoritmen vragen aandacht. Ik vind het belangrijk dat een ICT-leverancier verantwoordelijkheid neemt. PinkRoccade doet dat.

Mijn visie: Software moet de mens centraal stellen
De techniek die wij leveren faciliteert. Het zorgt er vooral voor dat de uitvoerders in het sociaal domein de tijd en ruimte hebben om de mens centraal te stellen. Dit betekent dat wij applicaties leveren die eenvoudig zijn te gebruiken. Dubbele handelingen zijn uit den boze. Het juiste overzicht is een must.

Onze applicaties doen wat ze moeten doen
De positie van je inwoners verliezen we niet uit het oog. We bieden hen een korte lijn met de lokale overheid. Hun gegevens zijn altijd te raadplegen. Dat is onze missie.

Laat me weten wat je van CiVision Samenlevingszaken verwacht

Als productowner van CiVision Samenlevingszaken ga ik graag met je in gesprek. Ik krijg graag nog scherper wat je verwacht van onze software. Samen met mijn collega’s zorg ik er dan voor dat je de beste ervaring krijgt.

Dankzij samenwerking blijven we in ontwikkeling en zorgen we voor toekomstbestendige pakketten die goed aansluiten.

Ik ben trots dat ik daaraan mag bijdragen.

Je ziet me in actie bij de releasebespreking op 29 maart 2022.

Met vriendelijke groet,

Robin Hutten
Business analist en productowner CiVision Samenlevingszaken

+31 6 4609 1117 | Robin.hutten@pinkroccade.nl | LinkedIn

 

Deel via:

‘Software moet de mens centraal stellen’

Robin Hutten, Businessanalist CiVision Samenlevingszaken
Robin Hutten - PinkRoccade Samenlevingszaken
Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Modules/StructuredData.cshtml)