Direct naar de content
icon search white
22 april 2024 - Onze verhalen

Jaap Mutsaers: 'De diversiteit in de rol, de uitdaging en verantwoordelijkheid maken dat ik hier goed op mijn plek zit'

Jaap werkt als consultant bij Samenlevingszaken. Lees hier meer over Jaap in dit interview.

Mijn naam is Jaap Mutsaers. Ik ben 26 jaar jong en ben geboren in Mierlo. Sinds juni 2023 woon ik in het mooie Eindhoven samen met mijn vriendin Laura. Naast werk heb ik natuurlijk ook hobby’s waaronder sporten (basketbal, volleybal, fitness en crossfit). Maar geniet ook graag van kijken naar sport met een goed biertje en nog beter gezelschap. In tegenstelling tot een paar collega’s heb ik daarin het geluk dat ik de mooiste club van Nederland mag supporteren, namelijk PSV!

Leuk feitje: bij volleybal en basketbal heb ik een “klein” voordeel in verband met mijn lengte. Ik denk dat ik mag zeggen dat ik de langste medewerker van Pink ben 😉.

Diverse achtergrond

Ik heb een redelijk diverse achtergrond. Ik heb 14 jaar aan topsport basketbal gedaan in combinatie met mijn middelbare school en 1 jaar studie. Op mijn 18e ben ik naar de USA vertrokken om daar mijn studie en topsportcarrière door te zetten. Tijdens de pandemie ben ik afgestudeerd in criminologie en strafrecht en heb ik een punt gezet achter mijn topsportavontuur.

Tijdens de pandemie ben ik in de dementiezorg gaan werken omdat dit ook altijd mijn vakantiebaantje was. Vervolgens ben ik in 2021 als KYC Analist begonnen bij de Rabobank, om na 2 jaar intern door te stromen naar Project Lead binnen Rabobank Wholesale. De Rabobank was een plek om te starten maar toch was ik nieuwsgierig naar andere organisaties.

Nieuwe uitdaging bij PinkRoccade

Beginnen bij PinkRoccade voelde meteen goed aan. Alle collega’s zijn hartelijk, open en positief. Er is binnen pink een erg behulpzame sfeer en ook ruimte om vragen te stellen. Alleen maar positief dus.

Per 1 februari ben ik blij om onderdeel uit te maken van het team Samenlevingszaken als Consultant. Tot nu toe is het een erg leerzaam en dynamisch proces dat erg goed bij mij past. De diversiteit in de rol, de uitdaging en verantwoordelijkheid maken dat ik hier goed op mijn plek zit!

Deel via: