Direct naar de content
icon search white
11 november 2022 - Onze verhalen

Lisanne van der Meeren: ‘Ik wil het beste resultaat voor gemeente én inwoner’

Lisanne van der Meeren werkt sinds 2016 voor PinkRoccade Samenlevingszaken. Ze Is het aanspreekpunt voor klanten die oplossingen zoeken.

Geldrop is ideaal voor mijn jonge gezin

Mijn naam is Lisanne van der Meeren. Ik ben 30 jaar en woon in Geldrop (gemeente Geldrop-Mierlo). Hier woon ik met mijn vriend, dochter en hond met veel plezier. De rust van een dorp, maar ook alle gemakken van een stad binnen handbereik. Ideaal voor mijn jonge gezin!

Na mijn VMBO-t-diploma koos ik een opleiding Marketing en Communicatie

Nadat ik mijn VMBO-t diploma op zak had moest ik al snel een keuze maken. Welke richting ging ik op? En wat wil ik later worden? De economische sector trok mij meer dan bijvoorbeeld persoonlijke verzorging of in de Zorg werken. Uiteindelijk koos ik ervoor Marketing en Communicatie te studeren. Met het MBO-diploma op zak stroomde ik door naar het HBO. Daar behaalde ik na 4 jaar mijn diploma Commerciële Economie.

Toen ik hier solliciteerde wist ik eerst niet goed wat te verwachten

En toen kwam de grote vraag, wat nu? Er zijn zoveel mogelijkheden voor een baan, maar wat wil ik nu echt? Dat vond ik toch wel moeilijk, maar er was maar op 1 manier om erachter te komen; Solliciteren en proberen. Zo kwam PinkRoccade Samenlevingszaken op mijn pad. Ik begreep niet helemaal wat we nu precies deden of wat mijn functie inhield. Maar ik had ook niets te verliezen. Dus ben ik met een open mind het gesprek aangegaan en besloot te komen werken. En 6 jaar later werk ik er nog!

Mijn werkgever stimuleert mijn groei

Ik startte als commercieel medewerker binnendienst. Deze rol was toen nieuw en heb ik volledig naar wens kunnen vormen. Al na 1 jaar kreeg ik de kans om door te groeien naar accountmanager. Binnen die rol groei ik dagelijks. Dat maakt dat ik hier nog steeds met veel plezier werk. Daarnaast stimuleert mijn werkgever mijn persoonlijke ontwikkeling. Een cursus of opleiding volgen, een geweldige interne coach, het is goed geregeld. Ook een extern coach behoort tot de mogelijkheden. Er zijn tal van netwerk- en samenwerkbijeenkomsten, ik word uitgenodigd voor Acadamy’s en participeer binnen bijvoorbeeld een Future Leader Network. Zo blijf ik leren.

De relatie die ik met klanten en collega’s opbouwde is bijzonder

Voor mij is de functie accountmanager perfect. Ik ben niet te inhoudelijk betrokken, maar weet wel voldoende om mee te kunnen praten over oplossingen voor klanten. Daarnaast heb ik veel persoonlijk contact, zowel met klanten als collega’s. Het sociale stukje en de samenwerking is voor mij erg belangrijk. Het is ook heel bijzonder om te zien welke relatie je met elkaar opbouwt in die jaren. Wij hebben elkaar nodig om het beste resultaat te creëren. Ik haal ultieme voldoening uit een win-win situatie. Het proces hiernaar toe is soms uitdagend en intensief, maar ook erg leuk! Een mooi resultaat is dan echt als een kers op de taart. Wij vieren dat vaak samen met Bossche Bollen. Daar wordt bijna iedereen toch blij van!

Ik wil het beste resultaat voor gemeente en inwoner

Daar streef ik iedere dag naar. Het is een mooi doel waarin ik geloof. Maar ik zie het ook iedere dag terugkomen. Want we doen het voor de inwoner en het creëren van een plek voor iedereen. Zo wordt iedereen geholpen ongeacht de hulpvraag. Ik zet, samen met gemeenten, de inwoner centraal in mijn werk en geniet daarvan.

Deel via:

‘Samen kom je echt verder!’

Lisanne van der Meeren, Marketing & Sales Samenlevingszaken
Lisanne van Meeren - PinkRoccade Samenlevingszaken