Direct naar de content
icon search white
4 februari 2022 - Onze verhalen

Even voorstellen! Luuk van Ekerschot, Product Owner

Mijn naam is Luuk van Ekerschot. Ik ben 28 jaar oud en woon samen met mijn partner Daniëlle en onze 2 katten in Vinkeveen (Gemeente Ronde Venen). Ik ben een echte natuurliefhebber en kom dus graag tot rust in mijn eigen tuin of het bos.  Per 1 januari ben ik begonnen als Product Owner bij PinkRoccade Financiën & Services. Via deze blog stel ik mij graag voor:

Een nieuwe uitdaging met een financiële achtergrond

Hiervoor heb ik ruim 4 jaar gewerkt bij TSS. TSS is de moedermaatschappij van PinkRoccade, waarbij de financiële afdeling is gecentraliseerd bij TSS. Ik ben begonnen als accounting medewerker waarbij ik verantwoordelijk was voor de crediteuren en debiteuren. Na ruim een jaar ben ik doorgegroeid naar Business Controller. Ik deed mijn werkzaamheden voor vier domeinen van PinkRoccade: Informatievoorziening, Proces & Services, Ruimte & Omgeving en Financiën & Services. Eigenlijk was ik het financiële aanspreekpunt van deze domeinen, waarbij ik voornamelijk verantwoordelijk was voor de forecasting, de managementrapportages en de juistheid van de cijfers.

Ik weet als geen ander hoe belangrijk financiële processen zijn

Ik ben transparant, eerlijk, analytisch en een echte doorzetter. Ik begrijp de financiële processen en uitdagingen die er zijn. Mijn grootste uitdaging is nu om de gemeentemarkt goed te leren kennen. De komende periode houd ik mij voornamelijk bezig met het leren kennen van ons portfolio. Hierdoor hoop ik gemakkelijk jullie visie te kunnen vertalen naar onze applicatie.

Ik sta altijd open voor contact

Als Product Owner vind ik het belangrijk om jullie behoeften te leren kennen. Wij, Financiën & Services, zorgen vervolgens voor een passende oplossing. Ik sta daarom altijd open voor een gesprek onder het genot van een kopje thee of koffie. Voor het delen van onze visies of voor vragen over ons portfolio.

Heb je nu al vragen? Of wil je graag kennismaken met mij?

Bel, whatsapp of sms me op +31 (0)6 42198739 of stuur een e-mail naar luuk.vanekerschot@pinkroccade.nl.

Zakelijke foto Luuk.jpeg
Luuk van Ekershot
Deel via: