Direct naar de content
icon search white
Ruimte & Omgeving

Samenwerkingsportaal

Gemeenten stonden in 2022 voor de taak om alle WOZ-waarderingen van woningen te baseren op gebruiksoppervlakte in plaats van inhoud. Zo confronteerden ze de BAG- met de WOZ-gegevens en combineerden dit met een hoogtekaart. Het resultaat: flinke verbeteringen voor de beide basisregistraties. Maar hoe houd je nu grip op de data?

Nieuwe verschillen voorkomen

We willen voorkomen dat er nieuwe verschillen ontstaan tussen de BAG, WOZ en BGT. Daarom ontwikkelden wij het iObjecten Samenwerkingsportaal.

In deze SaaS-oplossing werken medewerkers van de BAG, BRK, WOZ en BGT samen in één omgeving. Een portaal voor zowel gemeenten als belastingkantoren dat onafhankelijk draait. En het mooie is: het maakt niet uit wie de BAG-, WOZ- of BGT-leverancier is.

Thumbnail Samenwerkingsportaal.jpg

Wat levert het je op?

Je datakwaliteit op orde
Met dit portaal stem je BAG-, BGT-, BRK- en WOZ-gegevens met elkaar af en zorg je voor de borging van deze gegevens. Zo verbeter je de kwaliteit van de basisregistraties. En profiteert iedereen in de keten van consistente data.

Het object centraal
Het in samenhang presenteren van het object met data uit de verschillende basisregistraties maakt jouw werk makkelijker. Het iObjecten Samenwerkingsportaal geeft de onderlinge relaties weer van de actuele gegevens. Zo zie je in één oogopslag de kwaliteit van deze gegevens.

Verbeterde samenwerking
Het portaal maakt samenwerken tussen verschillende afdelingen of organisaties gemakkelijk én toegankelijk. Gesignaleerde verschillen stem je eenvoudig af. Zo bewaak je de datakwaliteit in de keten.

Welke functionaliteiten biedt het?

Het iObjecten Samenwerkingsportaal biedt onder andere de volgende functionaliteiten: 

  • raadpleegfunctionaliteiten voor de WOZ, BAG, BRK en BGT
  • visueel maken van BAG-WOZ-koppeling
  • mogelijkheid terugmeldingen te leveren
  • overzichtelijke werklijsten
  • diverse rapportagemogelijkheden
  • koppeling met Cyclomedia
  • integratie administratieve gegevens met de kaart
  • zelf kaartlagen toevoegen
  • webbased en responsive ingericht: eenvoudig te gebruiken op je mobiele apparaat 

 

Meer weten?

Neem contact op met Daphne Suijkerbuijk (daphne.suijkerbuijk@pinkroccade.nl of +31 6 1217 3141) of Jef de Klerk (jef.deklerk@pinkroccade.nl of +31 6 1395 0654).

Deel via:
Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Modules/StructuredData.cshtml)