Direct naar de content
icon search white
2 april 2020 - Tozo

Uitvoering geven aan Tozo regeling

Afgelopen week informeerden we je op het Tozo aanvraagformulier. We verzamelden informatie en werkten aan aanpassingen in CiVision Samenlevingszaken. We schreven een instructie voor het Werk & Inkomen domein.  

Instructies hoe je Tozo implementeert in CiVision Samenlevingszaken

Het verstrekken van uitkeringen en/of bedrijfskredieten of voorschotten hierop voer je uit binnen CiVision Samenlevingszaken. Wij stelden een instructie hiervoor op. In de gebruikersinstructie Tozo vind je hoe de eindgebruikers de regeling vastlegt in de uitkeringsdossiers. We gaan ook in op de (fiscale) consequenties van de regeling. 

De regeling is nog niet vastgesteld door de Raad van State

Dit betekent dat het nog steeds mogelijk is dat de uiteindelijke regeling afwijkt van de informatie waarop deze instructies geschreven zijn. 

Voor de volledigheid nogmaals het standpunt van de VNG

Tot het moment dat de Raad van state de AmVB heeft goedgekeurd, kunnen gemeenten niet anders dan voorschotten verstrekken voor de Tozo regeling. Pas na goedkeuren van de AmVB kunnen zij daadwerkelijk de aanvragen in behandeling gaan nemen.

Hulp bij aanvullende Tozo diensten

Wij ondersteunen graag bij Tozo gerelateerde dienstverlening voor een gereduceerd tarief. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de Servicedesk of jouw accountmanager. 

Wil je deze instructie ontvangen?

Neem dan even contact met ons op via de Servicedesk. Je ontvangt dit document als Word-bestand. Zo kan je het aanpassen aan je eigen organisatie.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

 

Deel via:

‘Vandaag samenwerken aan een toekomstbestendige informatiehuishouding’

John Rooijakkers, Enterprise Architect
PinkRoccade_John_Rooijakkers_AS.png