Direct naar de content
icon search white
15 april 2020 - Tozo

Meer dan 10 gemeenten live met Tozo

Afgelopen weken leverden we samen met andere partijen, de VNG en het Ministerie van SZW een modelvragenlijst op. Deze vind je hier (link). Veel gemeenten gaan hier nu echt mee aan de slag. Je las eerder dat WerkSaam Westfriesland als 1e live was met het Tozo aanvraagformulier in iParticipatie. Dit artikel vind je hier

Ondertussen zijn er al meer dan 10 gemeenten live met Tozo! Na WerkSaam Westfriesland volgden Velsen en Stroomopwaarts met de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. WerkSaam Westfriesland was als 1e live met de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec. 

Aantal Tozo aanvragen: meer dan 4000

Veel gemeenten betekent veel aanvragen. We verwerkten al meer dan 4000 aanvragen in onze omgevingen. Deze aanvragen zijn verspreid over alle gemeenten die aangesloten zijn.

Wil jij ook gebruik maken van het Tozo aanvraagformulier, maar gebruik je geen iParticipatie? Geen probleem! Wij voegen jouw gemeente toe aan onze centrale Tozo omgeving. Deze centrale omgeving is voor alle klanten die nog geen iParticipatie hebben. In deze centrale omgeving vind je de modelaanvraag die we samen met de VNG maakten. Deze kan jouw gemeente direct gebruiken. Heb je iParticipatie wel? Dan gaat het nog gemakkelijker. De aanvraag komt namelijk meteen terecht in jouw werkproces in de backoffice. Je werkt de aanvraag gemakkelijk en snel af. 

Wil je meer weten? Neem dat contact op met onze Servicedesk of met jouw accountmanager. 

Deel via:

‘Vandaag samenwerken aan een toekomstbestendige informatiehuishouding’

John Rooijakkers, Enterprise Architect
PinkRoccade_John_Rooijakkers_AS.png