Direct naar de content
icon search white

Koppel VIND Burgerzaken en iBurgerzaken

tablet-690032.jpg
thema icon
thema Procesoptimalisatie
App iBurgerzaken
#34

Deel kennis intern met één klik

Een betrouwbare overheid betekent zo min mogelijk fouten maken in de dienstverlening. Het snel en makkelijk raadplegen van een of meerdere kennisbronnen is daarvoor essentieel. Bij voorkeur zijn deze kennisbronnen geïntegreerd met de oplossing die de medewerker gebruikt. Bijvoorbeeld in iBurgerzaken via één klik direct doorverwijzen naar vakinhoudelijke kennis van het relevante proces in een externe kennisbank. Je hoeft dan niet langer zelf te zoeken in de kennisbank. Door deze unieke combinatie kun je jouw dienstverlening dus nog efficiënter inrichten.

Koppel VIND Burgerzaken en iBurgerzaken

Al sinds 2013 zijn iBurgerzaken en VIND Burgerzaken geïntegreerd: Binnen elk proces van iBurgerzaken vind je rechtsboven op je scherm een link naar de juiste pagina in een zeer complete kennisbank. Als burgerzakenprofessional vind je zo alles wat je dagelijks nodig hebt op één plek.

Deel via:

Waarom dit werkt

Deze vorm van selfservice zorgt ervoor dat je gemeente beter functioneert en op de juiste wijze handelt. De meeste actuele vakinhoudelijke informatie is immers binnen één klik beschikbaar; direct vanuit iBurgerzaken klik je door naar de specifieke pagina binnen een extern handboek burgerzaken.

‘Klanten wil ik steeds opnieuw op een creatieve wijze verrassen.’

Sanne van der Zanden, Programmamanager
Sanne van der Zanden (2019)