Direct naar de content
icon search white

Over ons

De Nederlandse lokale overheden staan voor grote uitdagingen. Steeds meer taken worden gedecentraliseerd, terwijl tegelijkertijd de middelen afnemen. Publieke spelers en marktpartijen raken steeds meer verweven en de overheid vraagt meer eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van de burger. De overheid zal dienstverlening regisseren in plaats van die helemaal zelf te leveren, en zal maatschappelijke initiatieven vanuit de burger en de markt steeds meer faciliteren.

PinkRoccade. Samen verder.

PinkRoccade is een vooruitdenker, een partner die goed zicht heeft op de ontwikkelingen van morgen en deze vandaag weet toe te passen. Zo dragen wij bij aan de doelstellingen van onze klanten.

Wij hebben passie voor de zorg en de lokale overheid! Samen met klanten uit deze markten, creëren we toekomstbestendige oplossingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat het inspelen op en slim toepassen van technologische ontwikkelingen de sleutel tot succes is. Zo zijn onze klanten klaar voor veranderingen en kunnen zich focussen op hun primaire taken.

PinkRoccade. Vandaag voor morgen!

Onze overtuigingen

Wij denken vooruit... Wij zien de ontwikkelingen van morgen en zoeken continu mogelijkheden om deze vandaag met onze klanten invulling te geven. We zijn erop ingesteld dat er altijd onverwachte dingen kunnen gebeuren in de markten van onze klanten en zijn daar klaar voor!

Samen kom je verder... Samen is ons startpunt. Wij zijn graag in gesprek. Co-creatie leidt tot de beste oplossingen en resultaten. Samen kom je tot de beste resultaten. In het ideale partnership is onze beloning afhankelijk van uw resultaat.

Wij bewijzen het vandaag... Vandaag bewijzen wij dat we zaken op orde hebben. Ons werk is kritisch voor onze klanten, dus dit moet goed zijn, zo kan de klant zich focussen op zijn inwoners/patiënten.

Elke dag met passie… Werken voor PinkRoccade is een bewuste keuze, we hebben veel passie voor de zorg en de lokale overheid. Wij laten dit zien in alles wat we doen om onze klanten elke dag vooruit te helpen.

Actueel

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er rondom PinkRoccade gebeurt? Kijk dan snel verder.

pinkroccade_600px.png
Deel via: