Direct naar de content
icon search white
Ruimte & Omgeving

CiVision Belastingen

Hoe regel jij de belastingen van je gemeente of waterschap in de toekomst? Als je steeds minder krijgt van het rijk, en de belasting zelf int bij de burger? Wij helpen je graag! Met advies en software. Daarmee heb je altijd inzicht in de meest actuele gegevens. Je bepaalt snel wat de juiste belastingtarieven zijn. En je houdt tijd over voor wat er het meest toe doet: het voorlichten van de burger.

Je werkt efficiënt met CiVision Belastingen

CiVision Belastingen heft belastingen op basis van brongegevens. We ontwikkelden dit systeem samen met gemeenten en waterschappen. Zo maakten wij het systeem zo effectief mogelijk! En dat merk je:

Je vergroot je opbrengsten
De gegevens waarmee je werkt zijn up-to-date. Verkeerde belastingaanslagen zijn daarmee verleden tijd. Je bespaart dus herstelkosten.

Ontwerp zonder titel (20).png

Je speelt in op de behoefte van de burger
De burger wil steeds meer zaken zelf regelen. Dat kan met CiVision Belastingen. Hiermee maak je het de burger makkelijk om zelf informatie door te geven en vergunningen aan te vragen. Handig, want hierdoor verzamel jij meteen de gegevens die je nodig hebt. Het bespaart je dus ook nog eens tijd!

Je hebt tijd om je voor te bereiden op de toekomst

CiVision Belastingen automatiseert je werkprocessen. Hierdoor hoef je zelf bijna niets meer te doen. Je hebt dus tijd om je gegevens te analyseren met CiVision Belastingen. Zo bereid jij je optimaal voor op de decentralisaties.

Veel gemeenten gingen je voor

Lees bijvoorbeeld eens over de ervaring van gemeenten Bloemendaal, Haarlemmerliede, Heemstede en Zandvoort. Met onze Belastingsuite automatiseerden zij tot wel 98% van hun werkprocessen!

Deel via:
Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Modules/StructuredData.cshtml)