Direct naar de content
icon search white
Op locatie

Wet open overheid: Bijeenkomst en training Cornelis van der Sluis

Zes maanden na de intrede van de Wet open overheid (Woo) organiseren we een evenement centraal in Nederland waar we ingaan op de implementatie van de Woo bij gemeenten, het automatisch anonimiseren middels iOpenbaar en worden deelnemers getraind door één van de 'Woo-goeroes' in Nederland. 

Direct aanmelden voor deze sessie

Cornelis van der Sluis geeft een training over de Wet open overheid. Cornelis, werkzaam voor Ten Holter Noordam Advocaten, is specialist rondom de Wet open overheid en kun je o.a. kennen van het boek 'Wet open overheid' en de website https://overheidenopenbaarheid.nl/. Hij geeft trainingen door heel het land en vandaag is hij exclusief bij ons!

Deze bijeenkomst is voor koplopers van iOpenbaar en andere ambtenaren die de Wet open overheid in hun portefeuille hebben. De bijeenkomst is geschikt voor Woo contactpersonen, Woo projectleiders en Woo verantwoordelijken van de afdelingen DIV, KCC en JZ. 

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 17 november 2022
  • Tijd: 10:00 - 15:00 uur
  • Locatie: The Social Impact Factory te Utrecht (naast Utrecht Centraal Station). Adres: Vredenburg 40, 3511 BD Utrecht
  • Maximum aantal deelnemers: 25 (er zijn nog enkele plekken beschikbaar)
  • Deelname is kosteloos

Meld je snel aan 😃

Deel via:

‘Innovatie en samenwerken op basis van vertrouwen en vanuit een lange termijn perspectief. Daar kan je bij mij op rekenen!’

Colin Broers, Salesmanager Proces & Services
Pink_Roccade_Colin_Broers_4215_AS-min.png