Direct naar de content
icon search white
Digitaal

Webinar iRapportage

Wil jij als gemeente data gedreven werken met real-time informatie? En standaard rapportages uitdraaien? Meld je dan aan voor het webinar. 

 

Direct aanmelden voor deze sessie

Waar gaat het webinar over?

Je hoort het steeds vaker: "Wij willen data gedreven werken". Door middel van data kan je beter sturen en sneller de juiste beslissingen nemen. Dit resulteert uiteindelijk in een efficiëntere en kwalitatief betere organisatie. iRapportage is een tool die je ondersteunt bij het data gedreven werken met real time rapportages. De tool bevat een reeks aantal standaard rapportages, maar je kan natuurlijk ook met een eigen query rapportages bouwen. In dit webinar vertellen wij alles wat je moet weten over iRapportage en laten we ook verschillende standaardrapportages zien, zoals een spendanalyse. 

Datum en tijd

Dinsdag 13 september van 10:00 tot 11:00 uur, digitaal via MS Teams. 

Doelgroep webinar

Ben jij applicatiebeheerder? Heb jij interesse in data gedreven werken of werk je in het financieel domein? Haak dan zeker aan! 

Meld je gratis aan

Wil je alle voordelen ontdekken van iRapportage? Dan zien we jouw aanmelding graag tegemoet. Ook als je er niet bij kan zijn is het handig om je toch aan te melden. Alleen dan ontvang je namelijk de opname van het webinar. 

Tot dan, 

Luuk van Ekerschot en Julius Haagh

Deel via: