Direct naar de content
icon search white
12 juli 2016 - Persberichten

Kred’it en PinkRoccade Local Government slaan handen ineen

PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), heeft per 1 juli 2016 de aandelen van Kred’it B.V. overgenomen van directeur en enig aandeelhouder Jesse Rasmussen. Kred’it legt zich toe op software op het gebied van schuldhulpverlening voor gemeenten en andere publieke instellingen. Kred’it zal zelfstandig blijven functioneren als onderdeel van PinkRoccade Local Government en met hen samenwerken om nieuwe functionaliteit te bieden aan bestaande en nieuwe klanten.

Een sterke combinatie

De activiteiten van Kred’it en PinkRoccade Local Government vullen elkaar uitstekend aan. Naast de decentralisaties binnen het sociaal domein vormt het ondersteunen van huishoudens met schuldenproblematiek een steeds belangrijker onderdeel in de dienstverlening van gemeenten en publieke instellingen. Recente landelijke onderzoeken en kabinetsbesluiten onderschrijven dit belang.

Per 1 juli is Erleyne Brookman verantwoordelijk voor de business unit Samenlevingszaken als Managing Director. Onder eindverantwoordelijkheid van Patrice van Geffen, die de algemene directie voert voor het volledige sociale domein binnen PinkRoccade Local Government. Daar maakt sinds 1 juli ook Kred’it onderdeel van uit. 

Over Kred’it

Kred’it, gevestigd in Eindhoven, is specialist in software voor schuldhulpverlening.  Door jarenlange ervaring kent Kred’it de schuldhulpverleningsbranche en haar specifieke behoeften door en door. Kred’it heeft drie software producten die ieder een proces binnen de schuldhulpverlening bedient. Daarnaast biedt Kred’it ook ondersteunende diensten voor de branche.

Over PinkRoccade Local Government

De omgeving waarin lokale overheden actief zijn, is de afgelopen 30 jaar sterk veranderd. Digitalisering, selfservice en de burger als klant hebben vergaande gevolgen voor de bedrijfsinrichting en dienstverlening van gemeenten en andere lokale overheden. PinkRoccade Local Government levert passende oplossingen voor diverse beleidsterreinen. PinkRoccade Local Government ontwikkelt al meer dan 30 jaar toekomstgerichte business oplossingen waarvan meer dan de helft van de Nederlandse gemeenten succesvol gebruik maken.

Total Specific Solutions (TSS)

Total Specific Solutions is een toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring. De sectoren waarin TSS met name actief is zijn de zorg, de lokale en centrale overheid, retail, financiële dienstverlening, en de juridische dienstverlening. TSS is onderdeel van het Canadese Constellation Software Inc. 

Deel via: