Direct naar de content
icon search white
23 november 2017 - Persberichten

iParticipatie is er voor jou!

iParticipatie is dé nieuwe innovatie binnen het sociaal domein van PinkRoccade Samenlevingszaken. Met iParticipatie wordt jouw burger op een gemakkelijke en prettige manier digitaal door een aanvraag gestuurd. Of het nu gaat om een aanvraag levensonderhoud, bijzondere bijstand, BBZ of BBK.

iParticipatie is voor jouw burgers én medewerkers! Als je op dit moment een aanvraag levensonderhoud doet kost dit jou maar ook de burger erg veel tijd. Zonde, want veel van deze informatie is al beschikbaar. Daarom werken wij aan een oplossing waardoor jouw burger minder tijd kwijt is met het doen van een aanvraag. En die hebben we gevonden: iParticipatie.

iParticipatie is online

Met trots vertellen wij je dat onze website vandaag live is! Dit betekent dat je vanaf nu alle informatie over iParticipatie online kan bekijken. Laat het ons weten als je aanvullende vragen hebt of graag een demo wilt. Dan komen wij met veel liefde en plezier langs.

Maak kennis met iParticipatie

iParticipatie is opgebouwd uit verschillende apps. Zo zien jouw burger en medewerker snel wat zij moeten doen. Ze krijgen direct een duidelijk overzicht van de status van de inkomensaanvraag. Het voordeel van iParticipatie: de handmatige handelingen zijn in iParticipatie verminderd, je hoeft geen gegevens meer over te typen. Deze worden al voor je ingevuld en dat scheelt tijd! Hiervoor ontwikkelden wij 4 verschillende apps: iAanvraag, iVaststellen, iBeoordelen en iOverzicht.

Nieuwsgierig naar iParticipatie?

Kijk dan nu op de website: http://iparticipatie.pinkroccade.nl/
Ziet het er interessant uit? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Deel via: