Direct naar de content
icon search white
8 maart 2018 - Nieuws

Zien we jou ook bij Divosa?

Kom je ook naar het Voorjaarscongres van Divosa? Kom dan even bij ons langs! Het congres staat in het teken van lef. Een onderwerp dat ons op het lijf is geschreven. Wij zorgen op het congres voor een unieke ervaring. Heb je lef genoeg? Doe dan mee. Wij kijken uit naar je bezoek.

Lef met iParticipatie

Het afgelopen jaar toonden wij samen met onze koplopers lef door te starten met de ontwikkeling van iParticipatie. Door co-creatie wordt hier, als we dat mogen zeggen, een fantastische applicatie gemaakt. Tijdens het congres willen we je alles vertellen over ons nieuwe product iParticipatie. We gaan samen met onze Koplopers deze reis aan en daarom willen jullie vol trots onze applicatie iParticipatie laten zien en ervaren.

Waar en wanneer?

Het Divosa Voorjaarscongres 2018 vindt plaats op:
Donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni in Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch. Meld je aan!

Voor wie is Divosa?

Het Divosa Voorjaarscongres is de jaarlijkse meerdaagse bijeenkomst voor alle leden van Divosa. De onderwerpen die tijdens het Divosa Voorjaarscongres naar voren komen zijn interessant voor wethouders, leidinggevenden van gemeentelijke publieksdiensten, wsw-organisaties en nog veel meer.
Maar natuurlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in iParticipatie!

Speciaal voor onze lezers

Kom onze stand bekijken en maak iets bijzonders mee! Op vertoon van deze nieuwsbrief krijg jij namelijk een special-treatment. Je mag vooraan staan in de rij bij onze VR-experience! Durf jij het aan? We zien je daar!

Wil je meer weten over iParticipatie? Neem dan contact met ons op.

Deel via: