Direct naar de content
icon search white
2 maart 2018 - Nieuws

Young Professionals bij gemeente Huizen

Ook van gemeente Huizen krijgen onze Young Professionals voor de dienstverlening het cijfer 8! "Het werken met Young Professionals biedt voor beide partijen de nodige voordelen." Benieuwd naar deze voordelen? Lees hier de ervaringen.

Gemeente Huizen zet de Young Professionals in als ondersteuning voor de uitvoering en bedrijfsvoering. Het gaat om inzet tijdens de implementatie van iSamenleving, het invoeren van het gekoppeld zaakgericht werken en ondersteuning van het functionele applicatiebeheer.

Gemeente Huizen vindt vooral de nazorgfase van een implementatietraject heel belangrijk. "In de nazorgfase gaat de organisatie aan de slag met iSamenleving en zaakgericht werken. Dit zorgt voor veel vragen en issues. Door inzet van de Young Professionals konden de issues snel worden opgepakt en opgelost. Ook bieden ze de perfecte ondersteuning aan de uitvoering voor scholing, bedrijfsvoering om de inrichting bij te schaven. Inzet van een Young Professional zorgt voor rust en stabiliteit."

Het werken met Young Professionals biedt voor beide partijen de nodige voordelen.

"PinkRoccade Local Government krijgt een kijkje in de keuken van de gemeente. Door met Young Professionals te werken krijgen ze input om de dienstverlening en systemen te verbeteren. Tevens biedt het kansen om een aantal ontwikkelingen in te zetten. Voor de gemeente om zich voor te bereiden op de nieuwe ontwikkelingen en ze helpen bestaande producten verder te ontwikkelen. In het kader van het partnerschap en ontwikkelingen liggen voor beide partijen kansen om de dienstverlening te verbeteren."

Moeten andere gemeenten ook met een Young Professional werken?


Gemeente Huizen raadt Young Professionals aan andere gemeenten aan.
"Je krijgt voor een schappelijk tarief, de perfecte ondersteuning die de problemen goed weet te verwoorden richting PinkRoccade Local Government zelf. Dit bevordert de samenwerking tussen PinkRoccade en gemeente. Tevens brengen ze op hun eigen wijze dynamiek in de organisatie en zorgden ze voor zelfreflectie. Dit zorgt ervoor dat de bedrijfsvoering, waar ICT onderdeel van is, verbeterd kan worden."

De inzet van de Young Professionals wordt als zeer positief ervaren. "Ze kunnen goed de belangen van de gemeenten vertegenwoordigen binnen PinkRoccade. Dit heeft direct een meerwaarde voor de gemeente. Tevens door persoonlijk contact met iemand van PinkRoccade Local Government ontstaat er interactie en wordt de echte problematiek achter de vraag helder zonder dat je een melding van hoeft te maken. Dit zorgt voor directe oplossingen."

Benieuwd naar wat onze Young Professionals voor jouw gemeente kunnen betekenen? Laat het ons weten.

Deel via: