Direct naar de content
icon search white
9 april 2018 - Nieuws

Young Professionals bij de gemeente Weert

Van de gemeente Weert krijgen onze Young Professionals voor de dienstverlening een "dikke vette 9!" Hier voegden ze aan toe: "We hebben er heel veel profijt van gehad, en alle gebruikers waren dik tevreden." Waarom is de gemeente Weert zo enthousiast?

Gemeente Weert zet Young Professionals in voor de implementatie van iSamenleving, nazorg en werkplekondersteuning. In de ogen van gemeente Weert heeft het werken met Young Professionals verschillende voordelen. "Tegen een gunstig tarief heb je zeer capabele extra handjes. Dit van iemand die met een frisse blik niet alleen de gemeentelijke organisatie kan helpen optimaliseren, maar ook op een zeer snelle manier verbetering uit de praktijk terug kan brengen het systeem in."

Moeten andere gemeenten ook met een Young Professional werken?

De gemeente Weert raadt ook andere gemeenten aan om met Young Professionals te werken. "Door de pakketkennis die de Young Professional heeft haal je het meeste uit je systeem en wordt die kennis verspreid over je medewerkers. Maar ook andersom biedt het grote voordelen dat eventuele verbeteringen aan het systeem middels praktijkcasussen snel worden opgepakt door de leverancier."

Wat vond gemeente Weert van de inzet van de Young Professionals?

"Wij hebben de Young Professionals als zeer leergierig ervaren. Ze hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, en zijn professioneel in houding en gedrag. Ook zijn ze niet te beroerd om ad-hoc zaken op te pakken die niet direct met de opdracht te maken hebben."

Dit leidt tot het cijfer...

"Dikke vette 9! We hebben er heel veel profijt van gehad, en alle gebruikers waren dik tevreden." Hier zijn wij trots op!

Deel via: