Direct naar de content
icon search white
21 september 2021 - Nieuws

Wet Inburgering: Een update van de recente ontwikkelingen

De Wet inburgering komt steeds dichterbij! 1 Januari 2022 is het zover. Wil je meer inhoudelijke informatie?

Je vindt het op de website van de VNG en Divosa. Bijvoorbeeld een handige handreiking voor de overdracht van het COA naar je gemeente. Ook kun je ons webinar terugkijken en de kalender raadplegen.

De eerste implementaties gaan al van start
De module Wet Inburgering ontvang je onder licentie in de levering van CiVision Samenlevingszaken 21.5 vanaf 24-09. De implementaties beginnen uiterlijk 11-10. Zo is de release op tijd geïnstalleerd en heb je voldoende tijd om je collega’s te informeren en je werkprocessen in te richten.

Samen maken we jouw organisatie helemaal klaar voor de wet.

Jouw input verbetert onze programmatuur
Een aantal gemeentes gaven ons al tips en aanvullingen. Deze verwerken wij natuurlijk in de modules Wet inburgering in iSamenleving en CiVision Samenlevingszaken. Door jullie input verbeteren we voor én na de ingang van de wetgeving onze programmatuur. Uiteraard krijgen we nooit teveel input. Dus als je aanvullingen of aandachtspunten hebt, dan horen we dit graag.

In de productgroepen komende periode hebben we het natuurlijk ook over de nieuwe modules.

Maak een afspraak als je vragen hebt
Twijfel over welke module het beste past in jouw situatie? Maak een (video-)belafspraak om je vragen te bespreken. Mail naar max.vangelder@pinkroccade.nl of bel Max op 06-2952 4694.

Deel via: