Direct naar de content
icon search white
27 maart 2020 - Nieuws

WerkSaam Westfriesland is live met Tozo aanvraagformulier

De afgelopen 24 uur zetten wij grote stappen in nauwe samenwerking met WerkSaam Westfriesland. Vanaf vandaag gebruikt WerkSaam Westfriesland het Tozo aanvraagformulier in iParticipatie. Zelfstandig ondernemers vragen vanaf vandaag snel online inkomensondersteuning aan. WerkSaam Westfriesland krijgt al ongeveer 75 aanvragen per uur binnen.

Het kabinet nam de noodmaatregel Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers (Tozo). Samen met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), Centric en Wigo4it werken wij aan de invulling van deze maatregel. 

Update regeling en landelijk aanvraagformulier Tozo

Op dit moment werkt het Ministerie van SZW aan de definitieve Tozo regeling (AMvB). En tegelijkertijd werkt de VNG aan een landelijk Tozo aanvraagformulier. Deze worden volgens de laatste berichten na 27 maart gepubliceerd. We werken op dit moment de aanpassingen in CiVision Samenlevingszaken uit. We ondersteunen het landelijke formulier binnen iParticipatie.

Tozo formulier beschikbaar voor jou

Gebruik je iParticipatie nog niet? Je hebt de mogelijkheid om dat op zeer korte termijn wel te doen. Zo kan je ook gebruikmaken van het Tozo formulier. De aanvraag gaat automatisch door naar CiVision Samenlevingszaken. Laat het ons weten via de Servicedesk of accountmanager. Op dit moment staat in de acceptatieomgeving van alle iParticipatie klanten een kant-en-klaar Tozo aanvraagformulier. Gebruik je iParticipatie momenteel niet voor de Tozo aanvraag? Geen probleem, dit formulier is ook voor jou beschikbaar. 

 

Deel via:

‘Met Common Ground bouwen we samen het informatielandschap van de toekomst!’

Julian Cissen, Developer zaakgericht werken
PinkRoccade Samenlevingszaken - Julian_Cissen