Direct naar de content
icon search white
21 september 2021 - Nieuws

Waarom delen centraal staat in onze productgroepen

Gebruik je al een applicatie van PinkRoccade Samenlevingszaken, dan ken je ze zeker. De productgroepen. De productgroepen bestaan al jaren.

Gebruik je al een applicatie van PinkRoccade Samenlevingszaken, dan ken je ze zeker. De productgroepen. De productgroepen bestaan al jaren.

Per applicatie zijn er elk jaar 2 productgroepen.
Applicatiebeheerders en gebruikers sluiten daarbij aan. Tijdens de sessie bespreek je de laatste verbeteringen van de applicatie. Ook hoor je welke verbeteringen er aankomen. Heb je ideeën over innovaties? Ook die zijn welkom.

Jouw input is noodzakelijk
Sterker nog, daar hopen we op. Door onze contacten bij gemeenten, onze kennis van de wetgeving en onze ervaring in de branche werken we aan sterke applicaties. De input van mensen die ermee werken, zoals jij, is noodzakelijk om ze aan te laten sluiten bij jouw praktijk.

Deel je oplossingen met collega's van andere gemeenten
Tijdens de sessie leer je over de applicatie en nieuwe wetgeving. Ook ontmoet je er collega’s bij andere gemeenten. Door oplossingen te delen, help je een ander vooruit.

Oftewel in de productgroepen staat delen centraal.

Meedoen is gratis
Meld je aan voor de productgroep van de applicatie waar jij mee werkt. Hier vind je de actuele agenda.

Help de samenwerking tussen PinkRoccade Samenlevingszaken en de gebruikers te verbeteren
We zoeken voor de verschillende productgroepen ook nog voorzitters en secretarissen. Wil je iets extra’s doen? Laat het ons weten!

Heb je eerst nog wat vragen? Mail ons op info.prlg@pinkroccade.nl.

Deel via: