Direct naar de content
icon search white
3 juni 2016 - Nieuws

PinkRoccade doorloopt ketentest zorgmeldingen CORV succesvol

PinkRoccade Local Government heeft de ketentest zorgmeldingen CORV, in het kader van de CORV release mei 2016, met succes doorlopen. Dit is bevestigd door de Eenheid Ketenregie van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

wisselt informatie over jeugdigen uit tussen het Justitieel domein en het gemeentelijke domein. Een zorgmelding is een bericht van bijvoorbeeld de Politie of HALT naar de gemeente (of door gemeente gemandateerde instelling). Over zorgen rondom de veiligheidssituatie van een jeugdige. De gemeente neemt hierop vanuit haar zorgtaak actie en meldt deze actie en de actiehouder terug naar Politie of HALT.

Op de CORV zijn veel partijen aangesloten. Een ketentest test in een testomgeving of nieuwe functionaliteit gebruikt kan worden. En of nieuwe berichten foutloos worden uitgewisseld tussen de betrokken partijen zonder dat dit (negatieve) consequenties heeft in de productieomgeving.

Het succesvol doorlopen van deze test betekent voor gemeenten dat ze gegarandeerd zonder problemen de nieuwe functionaliteit kunnen gebruiken.

Deel via: