Direct naar de content
icon search white
18 april 2022 - Nieuws

Je ondersteunt je inwoner voortaan nog efficiënter

Allereerst, helemaal super dat we met 76 live deelnemers waren op 7 april. Dit was ook op Lottes verjaardag dus een extra groot feestje. We hopen dat we je een goed beeld gaven van de integratie tussen iParticipatie en iSamenleving.

Voor wie er niet bij was, in dit artikel lees je wat er tijdens de live demonstratie aan bod kwam.

Wat heb je aan de integratie tussen iSamenleving en iParticipatie?

Tijdens de demonstratie vertelden mijn collega Lotte en ik over de toegevoegde waarde en de voordelen van de integratie:

  • Je inwoner heeft inzicht in diens eigen dossier en kan hierin meeschrijven

De gepubliceerde items vanuit iSamenleving bekijkt je inwoner in iParticipatie en deze kan hier ook op reageren. Hierdoor heb je nog sneller contact met je inwoner.

  • Digitale ondertekening van documenten scheelt je tijd

Gepubliceerde documenten vanuit iSamenleving bekijkt en ondertekent je inwoner digitaal. Deze kiest ervoor om een document te ‘accepteren’ of te ‘weigeren’.

  • Documenten koppel je direct aan het Document Management Systeem (DMS)

Gepubliceerde en geüploade documenten van de burger koppel je direct aan het DMS. Dit zorgt ook voor een afname van de papieren stroom naar je inwoner.

  • Je consulent bepaalt zelf wat je inwoner ziet

Het is mogelijk om verschillende items te publiceren vanuit iSamenleving. Daarmee krijg je de verantwoordelijkheid om zelf te bepalen welke items je publiceert naar je inwoner.

De integratie ontwikkelen we graag samen verder door
Daarbij is jouw praktijksituatie leidend. Zo staat er een nieuwe release op de planning waarin we zorgen dat documenten vanuit iParticipatie ook direct aan apps in iSamenleving koppelen. Daarna werken we aan zaken die ervoor zorgen dat de integratie nog beter aansluit bij de behoefte van elke gemeente. Denk hierbij aan afspraken die worden gemaakt met de consulent of het tonen van het besluit van een toegekende voorziening. Er staat dus nog genoeg op de planning voor onze integratie. Blijf het vooral volgen en laat ons weten hoe het nog beter kan.

Wil je weten hoe je met jouw inwoner beter kunt samenwerken?

Vraag een persoonlijke demonstratie aan en we gaan in op jouw specifieke situatie. Lotte en ik komen graag langs om met je af te stemmen.

Plan de demonstratie 

Stel je vragen

Neem contact met ons op als je vragen hebt of suggesties wilt delen.

Nick van der Heijden, Productowner iParticipatie, via nick.vanderheijden@pinkroccade.nl of 06-3195 3549

Deel via:

‘Ik denk graag mee aan de beste selfservice oplossingen voor jouw burgers.’

Nick van der Heijden, Businessanalist
Nick van der Heijden - PinkRoccade Samenlevingszaken