Direct naar de content
icon search white
7 februari 2022 - Nieuws

iRapportage live bij eerste gemeenten

In eerdere nieuwsberichten vertelden we je al over onze nieuwe ontwikkeling iRapportage. Intussen hebben we goed nieuws. iRapportage is live bij de eerste twee organisaties: gemeente Dalfsen en Werkorganisatie DOWR (Deventer, Olst-Wijhe, Raalte). En daar zijn we erg trots op!

Honderden medewerkers werken met iRapportage bij DOWR

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan de oplevering van iRapportage bij DOWR. Daarbij ontwikkelden wij ook een aantal rapporten speciaal voor DOWR. Hiermee kunnen zij nu hun huidige Business Warehouse-oplossing volledig uitfaseren. Een omvangrijk en complex traject, waarin we intensief met DOWR samenwerken. Sinds begin januari werken er inmiddels honderden medewerkers van DOWR met iRapportage.

Gemeente Dalfsen bouwt zelf eenvoudig rapporten

Daarnaast is iRapportage opgeleverd bij de gemeente Dalfsen. In december is de module ingericht. Ook zijn er key-users opgeleid om zelf eenvoudig rapporten te kunnen bouwen. Zo bouwen zij hun eigen rapporten op basis van elke gewenste informatiebehoefte van financieel adviseurs, controllers en andere collega’s.

DOWR en gemeente Dalfsen, bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking bij deze implementaties!

Ook interesse in iRapportage?

Wil je meer informatie over iRapportage? Bekijk dan de demovideo en de factsheet. Wil je gebruik gaan maken van iRapportage? Neem dan contact op via prlg.fs@pinkroccade.nl.

Deel via: