Direct naar de content
icon search white
18 juni 2018 - Nieuws

iParticpatie op Divosa Voorjaarscongres

Het thema van het Divosa Voorjaarscongres was dit jaar ‘lef en vertrouwen’. Veel gemeenten voeren veranderingen door in het sociaal domein. Veranderingen van systemen naar mensen en van regels naar vertrouwen. Precies daarom presenteerden wij iParticipatie tijdens het congres. Een verandering waarmee we lef tonen en trots op zijn!

De beste route in VR...

iParticipatie is voor de burger en voor gemeente natuurlijk een grote verandering. Deze verandering konden de bezoekers zelf ervaren tijdens het Divosa Voorjaarscongres. Op een groot touch-screen konden de bezoekers helemaal zelf door de inkomensaanvraag van een burger heen lopen. Zo ervaren ze wat de burger ervaart. Aan de andere kant van het grote scherm presenteerde we verschillende factsheets met uitleg over wat iParticipatie inhoudt en wat er nog allemaal komen gaat! Door middel van Virtual Reality brillen vertelden we bezoekers het verhaal van iParticipatie. We namen ze mee in de virtuele wereld van onze nieuwe applicatie. Voor vragen stonden onze consultants met alle kennis over iParticipatie klaar.

Wil je het zelf ervaren?

Omdat alle bezoekers een druk programma hadden tijdens het congres kregen ze van ons een eigen VR-bril mee om thuis nog eens alles terug te kijken. Deze VR-bril kunnen ze zelf in elkaar zetten. Via een QR-code is het mogelijk de video van iParticipatie nogmaals te zien. Ben je benieuwd naar onze VR-bril en de video over iParticipatie? Laat het ons weten weten dan komen wij hem persoonlijk even langs brengen!

Deel via: