Direct naar de content
icon search white
16 april 2018 - Nieuws

iParticipatie: waarom moeilijk doen, als het ook samen kan?

Op 6 april kwam de iParticipatie stuurgroep weer samen. Wat stond er op de agenda? Onder andere de naderende oplevering van iAanvraag. 31 mei en 1 juni staan wij op het Divosa Voorjaarscongres. Hier zie je niet alleen iParticipatie, maar ervaar je ook waar wij mee bezig zijn. Kom vooral langs en ontdek iParticipatie via een demo en Virtual Reality experience.

iAanvraag is de 1e stap van iParticipatie. En dit is meteen een hele grote stap. Voor jou betekent het vooral veel tijdbesparing. Want alle belangrijke gegevens zijn al voor jouw burger ingevuld. 

In de startblokken

Wij merken dat jij enthousiaster wordt en jij hier zo snel mogelijk mee aan de slag wilt gaan. Toch is het belangrijk dat alles veilig is voor we live gaan. Wij zijn nu bezig met de securitytesten. Wat houdt dat in? Omdat wij niks aan het toeval overlaten doen wij het volgende: een team probeert 5 dagen lang iParticipatie te 'hacken'. Zo garanderen wij dat jij en jouw burgers veilig iParticipatie gebruiken.
Dan zijn wij klaar voor het startschot! Jij ook?

Zie en ervaar iParticipatie

Misschien hoorde je links of rechts al iets over iParticipatie. Maar wat moet jij je hierbij voorstellen? Hoe ziet het eruit voor jou, jouw medewerkers en burgers? Kom 31 mei of 1 juni naar het Divosa Voorjaarscongres en we laten het je zien. Bij onze stand geven wij niet alleen een demo. Er is ook een Virtual Reality experience! Zo krijg je direct een beeld van iParticipatie. 
Hoeveel tijd ga jij besparen?  

Deel via: